facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foto Teunissen

Foto Teunissen

Info

Fotografie vakwinkel gespecialiseerd in onder andere (familie-)portretten, pasfoto's (gecertificeerd), albumservice, 1-uur fotoprintservice, online fotoservice, funproducts, Olympus Premium Store.

Adres: Goudsteen 2, 3142 CA Maassluis
Telefoonnummer: 0105912532
Stad: Maassluis
Route: Goudsteen 2
Postcode: 3142 CA



op zoek naar gerelateerd: Pasfoto maken Maassluis
Recensies
Ik heb vandaag een mooie camera gekocht. Alles was perfect zowel de service als kwaliteiten! Ik kom hier zeker vaker terug! Aanrader.
Wij zijn daar heel goed geholpen door Peter
Wij zijn vandaag bij Fotohart geweest en zijn heel goed geholpen! Heel erg vriendelijk en een heel eerlijk advies. Hele tevreden klant! Ik zou Fotohart zeker aanraden als je eerlijk en professioneel advies wilt.
Peter de eigenaar is een aimable persoon, die eerlijk en oprecht is, Ik ben er eens geweest omdat mijn camera raar reageerde. Bleek wat vuil op de camera te zijn, hij deelde dat eerlijk mede en rekende daar dus niets voor. Ik happy. Zijn prijzen zijn conform de overige internetwinkels, maar het grote voordeel is dat je hier dus professioneel advies en hulp krijgt. Ik heb zelf zojuist de nieuwe Nikon P1000 bij hem besteld, ik was de eerste in NL blijkt, dit geeft dus wel aan dat hij ook bij de leveranciers in hoog aanziet staat. ABSOLUTE AANRADER DUS !!!! Camera nodig neem dan contact met hem op.
Erg goed geholpen door een zeer vakkundige en aardige man Peter 't Hart. Deze man heeft echt verstand van zaken en de winkel beveel ik dan ook zeer aan. Topzaak!
Fotohart print schitterende foto's vergrotingen! Een foto op een beeldscherm is natuurlijk heel mooi maar er gaat toch niets boven een 'echte foto' op mooi fotopapier voor bv. aan de muur. FUJI topkwaliteit!!! Eens in de zoveel tijd laat ik mijn mooiste foto's printen bij Fotohart. Wanneer je dan bv. 10 foto's op formaat 20x30cm laat printen betaal je slechts 2,50 euro per foto/poster.
Wat een service en wat een prachtige foto’s!!! Dit is nu met recht een echte professional! En service letterlijk tot aan de deur. Ik ga nergens anders meer heen ... topkwaliteit voor een eerlijke prijs! Peter, je bent een kanjer!! Dankjewel, Angelique
Een heerlijke winkel op een top lokatie, goede service en alles is mogelijk, voor een mooie camera of een dikke lens plus alle toebehoren vindt je mij hier !!! en nog eens de Goedkoopste ook 2 vliegen in een klap.
goede foto's, snel en klant vriendelijk!!!
Had een goedkope prijs on-line maar kreeg vervolgens toch goede service in de zaak, netjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid