facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foto sis

Foto sis

Info

Bij Foto sis kunt u terecht voor New Born, kinder- en zwangerschap fotografie in de studio of op locatie.

Geschiedenis

De kinder- en de zwangerschapsfoto's kunnen gemaakt worden in mijn eigen studio in Nootdorp of op locatie naar keuze in Den Haag en omstreken. De New Born shoot zal bij u thuis in de huiskamer plaatsvinden, U bent thuis in uw eigen vertrouwde omgeving en er is geen stress om naar een locatie toe te gaan.
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen Mariska de Koning 06-13425200



"U kunt terecht voor zwangerschap-, kinder-, portret-, dubbelportret en cakesmash fotografie in de studio of op een buiten locatie."
Adres: Dorpsplein 3, 2631cx Nootdorp
Telefoonnummer: 0613425200
Stad: Nootdorp
Route: Dorpsplein 3
Postcode: 2631cx


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ByJoyce-photography ByJoyce-photography 710 meter Because when you stop and look around, this life is pretty amazing
Sachien Raghoe Fotografie Sachien Raghoe Fotografie 774 meter (culturele) huwelijks- & bruidsfotografie • familiefotografie (gezin, kind)
Hof-fotograaf Hof-fotograaf 805 meter Goede fotograaf van deze tijd
Tochet Fotografie Tochet Fotografie 855 meter Fotograaf in Nootdorp.
Recensies
Ik ben bij Mariska geweest voor een cakesmash fotoshoot van onze zoon van toen bijna 1. Ik werd al erg enthousiast van de voorbeeld foto's op haar website en ook de voorbespreking waarin al onze wensen werden doorgesproken voelde goed. Tijdens de shoot zag alles er perfect uit en Mariska is erg geduldig en vriendelijk. Ze biedt echt een compleet pakket aan en regelt zelfs de taart voor de shoot. Wij zijn erg blij met het resultaat, raden haar zeker aan en komen zelf ook ongetwijfeld nog eens terug!
Leuke spontane vrouw. We hebben ontzettend mooie leuke foto's ontvangen! Het duurde wat langer als verwacht maar het was het wachten waard! Ik RAAD FOTO SIS AAN
Super leuke cake smash fotoshoot gehad. De fotograaf neemt goed de tijd en is erg vriendelijk. Foto’s binnen 2 weken ontvangen. Professionele foto’s van goede kwaliteit. We zijn er erg blij mee. Bedankt :
Ik ben heeel tevreden met de fotos van mijn kindje! Super mooi geworden en je bent echt een top vrouw! Dankjewel voor alles
Hele fijne ervaring gehad bij foto Sis. Ze neemt goed de tijd en de aanwijzingen voor het poseren zijn erg fijn. We zijn super blij met het eindresultaat. We zijn voor een zwangerschapsshoot geweest met een kindje.
Wij zijn op 17 april bij Mariska langs geweest met onze kleine van bijna 1 jaar oud voor een Cakesmash shoot. Ze heeft echt heel veel geduld en is professioneel en maakt super leuke foto's. Wij zijn er erg blij mee en raden haar ook zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid