facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foto Semeins

Foto Semeins

Info

Foto Semeins in Tiel heeft naast een webshop een fysieke winkel met foto-apparatuur en toebehoren, fotoprintservice en een fotostudio voor fotoshoots.

Geschiedenis

Uw fotozaak voor Tiel en omgeving. Digitale fotocamera's, Spiegelreflex, video maar ook computers voor digitale beeldbewerking en fotoprintservice.

Adres: Voorstad 36, 4001 LT Tiel
Telefoonnummer: 0344-632554
Stad: Tiel
Route: Voorstad 36
Postcode: 4001 LT


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fotowinkel Amersfoort, Ring foto, Foto Semeins openingstijden, Foto winkel, Fotowinkel Apeldoorn, Fotowinkel Tilburg, Fotowinkel Rotterdam, Foto de
Recensies
Ik woon in Assen en via de website kwam ik in Tiel terecht bij foto Semeins waar ik een hele scherpe aanbieding zag van de Nikon Z50 kit. Vervolgens meerder malen telefonisch contact gehad om de camera op te kunnen halen...... Toen wij in de winkel in Tiel binnen kwamen werden we erg hartlijk ontvangen en Pieter legde alles haarfijn uit. Alles werd voor mij ingesteld en uitgelegd en ook mijn inruilmateriaal werd positief ontvangen. We hebben er een erg fijn gevoel aan over gehouden en we raden mensen zeker aan om hier eens een keer heen te gaan mocht je nieuwe fotoapparatuur willen hebben.... ik kom zeker eens terug.
Super blij met de aanschaf van mijn Fujifilm X100V. Pieter heeft mij boven verwachting goed geholpen en de levering was als bliksem waardoor ik al met al een erg fijn gevoel heb bij Foto Semeins :
Zeer onprofessioneel! Ik kom voor een pasfoto, en als ik hem niet goed vind wilt hij geen andere maken. Alles moet haastig bij hem! Chagerijnige opa! hij kan beter ander werk gaan zoeken. Gelukkig zijn er meer plekken waar je pasfoto’s kan maken, zoals bij de Primera in de stad. Veel professioneler!
Ben je op zoek naar een mooie fotocamera en wil je deskundig advies bij je aanschaf? Dan ga je naar Semeins in Tiel. We kochten daar een prachtige Fujifilm X-S10 camera. Er werd uitgebreid de tijd genomen om eerst je wensen te horen , voordat je tot aanschaf over gaat. Binnen budget met extra accessoires. We konden direct aan de slag. Na wat testfoto's gingen we dezelfde middag nog terug voor een schouderband, aldaar kregen we wederom extra tips. Klasse !
Zeer Tevreden met mijn aankoop bij Foto Semeins in Tiel. Ik had al goede reviews gelezen over hun fotografie zaak, daardoor de keuze gemaakt om van Zuid Limburg naar toe te reizen voor advies bij mijn aankoop. Een professionele medewerker die al de tijd nam om al mijn vragen te beantwoorden en adviezen te geven. Ook heel goed pakket kortingen. Ik zal zeker bij hun terugkomen
Echt een oldschool fotoshop met allerlei materiaal in de vitrine waar de fotograaf van gaat watertanden. goed en degelijk advies van kenners. zeer goede inruil en scherpe prijs. voor mij uit de buurt maar was het heen en weer rijden meer dan waard ! Fuji liefhebbers, Hiernaartoe !!!!!!
Afgelopen week besteld na wat vragen via de chat, vandaag mijn nikon zfc opgehaald in de winkel, heel fijn geholpen! De camera werd gebruiksklaar gemaskr, daarna gelijk aan de slag!
Aanschaf een z lens voor nikon Z7 Contact gezocht via telefoon het was druk volgens het bericht en opmerking was laat je gevens achter Binnen 1/2 uur werd ik terug gebeld en gelijk een antwoord op mijn vraag ,lens niet op voorraad en we kunnen deze bestellen 2 dagen later een bericht lens is binnen Wat een leuke winkel met super afspraken en duidelijk ,je voelt je echt een klant en geen nummer Super winkel Foto Semeins
Dhr Semeins heeft nog een klassieke vak speciaalzaak, met assortiment, waarbij je fysieke producten kan proberen. Geeft goed advies en denkt mee. Winkel lijkt wel een beetje rommelig.
Review Helaas geen goede ervaring gehad bij deze zaak. Ik heb een lens besteld en deze geretourneerd. Bedrag teruggestort gekregen maar niet volledig. €40 werd ingehouden zonder de klant op de hoogte te houden wat de reden hiervan is. 5 juli gemaild en gevraagd waarom slechts een deel van het bedrag is teruggestort. Kreeg als antwoord dat bijgeleverde uv filter niet mee is gestuurd. Deze filter heb ik zelf niet besteld maar kreeg je bij de bestelling gratis mee. Uv filter gezocht zat in de andere doos met de camera, deze teruggestuurd met track en trace. Het product is al een tijdje bezorgd maar kreeg niks te horen van foto Semeins. Dus een mail gestuurd en gevraagd of ze resterend bedrag terug kunnen storten. Geen gehoor, dus achteraan gebeld. Ze hadden beloofd hiernaar te kijken. Inmiddels al aantal weken verder, toch maar weer gemaild, uiteraard geen antwoord. Weer gebeld, inmiddels zijn we meer dan een maand verder. Kreeg ik te horen dat ik mijn rekening nummer moest gaan mailen, prima, dat deed ik dan. Binnen een week zou ik het bedrag gestort krijgen op de rekening. Na een week weer niks op mijn rekening, dus heb weer gemaild en eindelijk toch het overig €40 teruggekregen na 6 weken. Dit met veel moeite, en meerdere malen gemaild en gebeld te hebben. Ik bestel heel vaak mijn spullen online maar dit is de eerste keer dat ik met moeite mijn geld terug moest krijgen. Eerst zonder reden het geld inhouden en vervolgens al mijn mails negeren. Als ik ze bel maken ze loze beloftes dat ze ernaar gaan kijken, maar verder wordt er niks gedaan en ondertussen geen communicatie naar de klant. Echt heel erg teleurgesteld en frustrerend om contact te krijgen met de zaak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid