facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foto-Restauratie

Foto-Restauratie

Info

Veel oude foto's liggen op zolder te verstoffen. Pas bij het opruimen komen deze waardevolle herinneringen weer boven. Ik kan deze verzamelingen voor u digitaliseren, optimaliseren en restaureren. Zo blijft uw herinnering in optima forma bewaard!

Geschiedenis

Veel oude foto's liggen op zolder te verstoffen. Pas bij het opruimen komen deze waardevolle herinneringen weer boven. Wij kunnen deze verzamelingen voor u digitaliseren, optimaliseren en restaureren. Zo blijft uw herinnering in optima forma bewaard en is deze altijd en overal beschikbaar. Leuk om te delen met familie en vrienden.

Normaliter is het digitaliseren, verbeteren en restaureren van foto's een kostbare aangelegenheid. Door een hoge mate van automatisering, kunnen wij uw hele verzameling binnen een redelijk budget digitaliseren, optimaliseren en restaureren.

Ook het rubriceren van foto's naar onderwerp en personen behoort tot de mogelijkheden. Zo kun u eenvoudig alle foto's van een familielid selecteren. Ook selectie van groepsfoto's, specifieke vakanties en dergelijke behoort tot de mogelijkheden.

Wij gebruiken de hoogste kwaliteit in digitalisering en nemen uw wensen het liefst persoonlijk met u door. Ook aan het beschermen van uw kostbare verzamelingen besteden wij veel aandacht.

Adres:
Telefoonnummer: 06 57812421
Stad: Grathem


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
a story by Kim a story by Kim 752 meter Super leuke vriendelijke meid ! Mooie foto's gemaakt. Zeker een aanrader als je opzoe...
Recensies
Super leuke vriendelijke meid ! Mooie foto's gemaakt. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een goed fotograaf
Goede fotografe. Levert fantastische en verrassende kwaliteit.. Zeer tevreden met het resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid