facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foto Lux Multimedia BV

Foto Lux Multimedia BV

Info

Foto Lux Multimedia BV
Alles voor film en fotografie binnen handbereik!Foto Lux Multimedia is uw professionele partner op het gebied van fotografie/video.

Geschiedenis

Foto Lux Multimedia BV

Alles voor film en fotografie binnen handbereik!

Foto Lux Multimedia is uw professionele partner op het gebied van fotografie en video, levering van hard- en software, als complete verzorging van bedrijfs- en bruidsreportages en het vervaardigen van kwaliteitsportretten. Wij zijn een fotospeciaalzaak waar iedere foto "enthousiast" terecht kan. Of te wel, een snoepwinkel voor iedere foto liefhebber. We zijn een geautoriseerde dealer van onder andere de merken Nikon, Panasonic, Fuji, Olympus, Canon, Samsung, Sony. We zijn echte specialisten in de fotografie. Ook voor het afdrukken van foto's van je mobiel of van je camera kun je bij ons terecht. Het maakt niet uit of je komt voor een foto van je instagram pagina of voor een professionele afdruk van je spiegel reflex camera, iedereen kan bij ons terecht voor een mooie afdruk van die belangrijke herinnering. We hebben zelfs een eigen App om foto's te bestellen van je mobiel of tablet. De "Foto Lux Print it" App kun je downloaden in de Appstore of Playstore. Zo kun je nog makkelijker je foto's bestellen lekker vanuit je luie stoel. Of laat eens een mooie foto op canvas, aluminium, dibond, plexiglas of in 3D kristal maken. Wij kunnen van iedere foto iets mooi's maken.

En hoe gaaf is dit?!! Een 3D print van jezelf! Vereeuwig jezelf, je kind of elkaar en laat een action figure van jezelf scannen.De 3D print kunt u vervolgens 10 dagen later in de winkel ophalen.

Natuurlijk hoort hier een uitgebreide service bij. En dat is waar wij, Foto Lux Multimedia, het onderscheid in maken. Wij staan voor een eerlijk advies. Een duidelijke uitleg wanneer u u camera bij ons koopt. Allemaal voordelen die normaal zouden moeten zijn voor een speciaal zaak, maar die je in deze tijd nog maar weinig ziet.

Waarom kiest u voor ons?

-Het meest complete en uitgebalanceerde aanbod.
-De beste prijs en de beste service.
-Leverancier van alle bekende merken.
-Deskundige en klantvriendelijke medewerkers.

Adres: Bergstraat 3, 6041 ES Roermond
Telefoonnummer: 0475330349
Stad: Roermond
Route: Bergstraat 3
Postcode: 6041 ES



op zoek naar gerelateerd: Pasfoto Roermond, Fotograaf Roermond, Kamera Express
Recensies
Heel vriendelijke jongeman achter de balie : ... de oudere verkoper negeert je.
Vriendelijke bediening...toppie...
Eerlijke informatie, goed assortiment
Vlotte duidelijke bediening. Goed advies en redelijke keuze in apparatuur.
Al jaren haal ik mijn foto-apparatuur bij Foto Lux. Altijd een uitstekende service met prijzen die zich kunnen meten met de grote online spelers. Geen reden dus om nog ergens anders naartoe te gaan!
Voor het echte advies en topkwaliteit!
Ondanks drukte in de winkel tijd genomen voor goed advies voor reinigen sensor.
Prima geholpen, goed advies gegeven en ook tegen een prima prijs!
Zeer slechte service, wordt telefonisch verkeerd voorgelicht en dan ook nog niet eens geholpen door hun fouten ga er nooit meer heen en raad elke roermondenaar af daar ooit nog iets te kopen of laten afdrukken. F. Lux kun je het beter noemen. 1 ster is nog te veel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid