facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foto Kiekshop Wim Kok

Foto Kiekshop Wim Kok

Info

Wij verzorgen foto's van top kwaliteit, het digitaliseren van uw Oude analoge tapes,pasfoto's en het inlijst werk op maat .

Adres: De Driesprong 5-6, 5241TJ Rosmalen
Telefoonnummer: 073-5217516
Stad: Rosmalen
Route: De Driesprong 5-6
Postcode: 5241TJ


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: pasfoto maken perron-3 rosmalen
Recensies
Online paspoort verlengen via RDW? Dan is Wim Kok dé fotograaf die je pasfoto maakt en deze online klaarzet zodat je de aanvraag makkelijk kunt maken. Ik kwam op het laatste moment binnen voor een pasfoto en hij heeft mij gelukkig snel en vakkundig geholpen.
Fijne winkel. Vriendelijke eigenaar. Mooie foto's
De meneer die mij hielp mag wel een cursus sociale omgang gaan volgen. Wat een chaoot,en heel chagrijnig
Hele vriendelijke mensen. Ik had een afspraak gemaakt voor rijbewijsfoto's. Ideaal digitale foto's. Zij regelen dat het RDW gaat en binnen no time heb je een mail om het af te handelen. Hoef je maar 1x naar het gemeentehuis
Prima vakwerk erg vriendelijk en vaKundig geholpen een aanrader
Beste zaak voor fotografie in Rosmalen. Vriendelijke en hulpvaardige eigenaar.
Klanten onvriendelijk. Weten niet hoe eigen apparatuur werkt. Ik kon niet snel de juiste file op mijn USB vinden en vroeg voor de hulp. Op eens was de meneer erg boos, trook mijn USB uit de computer en gooide aan mij, terwijl de andere klanten stonden te kijken. Ik kom nooit meer terug.
Wat een vriendelijk echtpaar en service gericht.
als account manager van Henzo, fotoalbums en fotolijsten, wil ik jullie complimenteren voor wat betreft jullie uitgebreid assortiment, maar vooral klantvriendelijkheid. Telkens is het voor mij een genot om te zien hoe tevreden jullie klanten de winkel uit gaan.
Topzaak met Wim en Ria, uitstekende service !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid