facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foto Jac van Poppel

Info

Reportage en nieuwsfotografie



"Gevestigd in Nuenen en Oirschot Fotostudio in OirschotLiza van de Ven is een portret fotografe met grote focus om te verbinden. Ben je op zoek naar iemand voor zakelijke portretten of familie? Ze kan beiden. Het is belangrijk voor haar om je persoonlijkheid op de juiste manier vast te leggen. Op locatie of in de studio, voor iedereen is het mogelijk. Naast mensen is Liza ook dol op viervoeters en muziek. Door haar brede kijk en persoonlijke aanpak is ze ook de juiste fotografe voor een band shoot."
Adres: Parallelweg, 5688 vp Oirschot
Telefoonnummer: 0499 572827
Stad: Oirschot
Route: Parallelweg
Postcode: 5688 vp


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Win-Win Marketing & Branding Win-Win Marketing & Branding 139 meter Winning marketing & branding strategies. Proven results with FT500 clients.
Creatieve ondersteuning Creatieve ondersteuning 645 meter Wij hebben goede ervaringen met Joost. Wij werken nu ongeveer een klein jaar samen, d...
Seasons Art Class Nederland Seasons Art Class Nederland 799 meter Mooie complete leerzame cursus
Signtastic Signtastic 886 meter Voor mijn bedrijf The Image Partner heb ik mijn auto laten wrappen door Signtastic. V...
Japak Oirschot Japak Oirschot 1 km 2 pallets opgehaald voor dpd oirschot en bij dpd oirschot geleverd
Suzanne Pijnenburg Film & Fotografie Suzanne Pijnenburg Film & Fotografie 4 km Wij hebben Suzanne gevraagd onze bruiloft vast te leggen, hoewel we alleen de preview...
Webprofessor Webprofessor 5 km Hele goede ervaringen met Webprofessor! Met name te spreken over de duidelijke en ope...
Recensies
Een tijdje terug Liza ingehuurd als fotograaf voor mijn Personal Training bedrijf. Het was de eerste keer dat ze zoiets deed dus wellicht voor ons beiden een beetje spannend. Voor mij de belangrijkste waardes aan de foto's: Oprechtheid de foto's moeten echt zijn en uitstraling het moet er leuk uitzien. Dit heeft zij zonder meer voor elkaar gekregen. Ze is een hele dag geweest en heeft onder andere laten zien kennis te hebben van het vak, flexibel & ruimdenkend te zijn en bovenal mooie foto's te maken! Met ruim 50 foto's ben ik dan ook ontzettend tevreden over het resultaat!
Liza heeft met mij en mijn familie 13 personen een fotoshoot gedaan nabij de Oisterwijkse Bossen & Vennen. Het resultaat is prachtig geworden! Daarnaast denkt Liza ook graag met je mee, kan ze goed met kids werken en heeft ze de foto’s erg snel geleverd. Dank voor de blijvende herinnering Liza!
Na 1,5 jaar wachten i.v.m. corona hebben we in april jl. eindelijk een fotoshoot met Liza als verrassing voor onze 50-jarige vriendin gehad. De fotoshoot was zeer geslaagd, mede door de prettige manier waarop, flexibiliteit en spontaniteit waarmee Liza aan het werk ging. Complimenten voor Liza! Het uiteindelijke resultaat, een prachtige IXXI met foto's van alle vriendinnen, heeft inmiddels een mooie plek aan de muur bij onze vriendin gekregen.
Wij hebben Liza ingehuurd voor een goede set foto's van ons als artiesten. Hierbij heeft ze fantastisch werk afgeleverd. Het was echt heel leuk om makkelijk om met Liza te werken. Ze wist precies wat wij wilden en nam zelfs ook de leiding en heeft hiermee gezorgd dat de foto's helemaal geweldig zijn. Door haar kunsten hebben wij een mooie en leuke selectie aan foto's die variëren van serieus tot lekker gek. Het was precies waar we om gevraagd hadden en meer! Daarnaast hadden we ook binnen no-time onze foto's. Als we weer foto's nodig hebben gaan we zeker terug naar Liza.
Ik ben bij Liza langs geweest op de markt in Oirschot om de hond van mijn vriend op de foto te laten zetten. Liza was heel enthousiast en wist goed hoe ze om moest gaan met zowel de honden als hun baasjes. Ze gaf fijn en duidelijk instructies om de foto's er zo goed mogelijk uit te laten zien. De communicatie over de uiteindelijke foto's, de previews en het bestellen was ook fijn en makkelijk. De bestelde foto ziet er prachtig uit!
Liza is een enthousiast en creatief talent. Ze is veeleisend voor zichzelf en probeert zichzelf op allerlei gebieden van de fotografie te verbeteren: zowel wat betreft portretten als bij detailfotografie.
Hele fijne, deskundige fotografe. Is in staat om de kern van de persoon te treffen met haar foto's. Denkt enorm mee met de klant, is innovatief, heeft enorm goed inzicht in kleuren en schaduw. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten echt een enorm goede keuze!
Liza is een getalenteerde fotografe die snel, duidelijk en uitgebreid reageert op vragen. Ze is flexibel en het eindresultaat was naar onze verwachtingen!
Liza is tof en ze maakt hele goede foto's, dus hou eens op met twijfelen en ga gewoon naar Liza.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid