facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foto Hammie

"Foto Rooijmans hanteert de laagste prijzen voor verrekijkers en telescopen in Nederland. Onze prijzen voor camera’s en lenzen worden aangepast aan de internetprijzen van de grote Nederlandse aanbieders. U kunt dus gewoon blijven vertrouwen op ons advies en onze service, wetende dat u bij ons niet meer hoeft te betalen dan elders. Sterker nog; koop bij ons een camera en profiteer van een extra korting op het pakket van accessoires zoals geheugenkaartjes, accu’s, tassen, filters, statieven, etc."
Adres: Europalaan - Zuid 165, Budel
Telefoonnummer: 06 10 38 36 07
Stad: Budel
Route: Europalaan - Zuid 165


Recensies
Geweldige service: ongevraagd werden alle functies van de wildcamera ingesteld en kregen we de volledige uitleg. En dat ook nog aan de absoluut laagste prijs. En omdat we 6 lithium batterijtjes nodig hadden, kregen we het tweede pakje van 4 ook nog gratis!
Door de jaren heen heb ik hier mijn eerste telescoop, verrekijker en ook fotospullen gekocht. Vandaag na heel wat jaren een nieuwe swarovski scope aangeschaft. De service is nog steeds van zeer hoog niveau en het personeel blijft super behulpzaam en geduldig bij het uitzoeken van je nieuwe apparatuur. Al met al een specialist voor verrekijkers, telescopen en fotografie
Erg goede fotozaak met een top service en prima prijs laagsteprijs "garantie". Kan dit alleen maar aanbevelen.
Via Marktplaats bestellingen gedaan en heb een uitstekende service + kwaliteit mogen ervaren! De communicatie verliep vlekkeloos en alles werd netjes op tijd geleverd! Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen! Top! Ik kom zeker !! Terug!
De medewerkers van Foto Rooijmans doen ontzettend hun best om meer dan goede service te verlenen. Ik ben een zeer tevreden klant omdat Foto Rooijmans zich tot het uiterste heeft ingespannen om na afloop van de garantieperiode nog iets voor me te kunnen betekenen in de onderhandelingen met de fabrikant. Top-service!
Zeer goed geholpen voor de aanschaf van mijn camera. Goed uitgebreid advies met uitleg gekregen in de winkel. Het was immers lang geleden dat ik met fotografie bezig ben geweest. Al vrij direct een prachtig blauwborstjes als model voor de camera verschenen. Ik ben zeer tevreden!
Top winkel, ontzettend fijne service en goed advies. Ze nemen de tijd voor je, zodat je zo tevreden mogelijk naar huis gaat.
Tot grote tevredenheid mijn systeemcamera gekocht bij foto Rooijmans. Heel goede adviezen gekregen en deskundige hulp. Bovendien hele prettige manier van omgaan met klanten. een aanrader!!!
Ik was al een tijdje op zoek naar een iets "betere" vervanger voor mijn "oude" camera. Op marktplaats kwam ik ze wel tegen, maar ja marktplaats... Toen kwam ik toch via marktplaats in Budel. Ver weg Texel maar digitaal dicht bij. Site bekeken en dan krijg je vanzelf vertrouwen. Ik hou wel van die kleine zelfstandigen, die éénpitters ! Na een prettig snelle en heel vriendelijke mailwisseling waarbij ik mijn oude mocht inruilen was de deal snel beklonken. Uiterst tevreden heb ik gister en vandaag met het mooie weer mijn nieuwe vriend kunnen testen. Als ik nog eens wat zoek kijk ik eerst even in Budel. Chapeau ! Blij mee.
15-8-2022 breng ik mijn STEINER HUNTING 8x56 naar Rooijmans foto in Budel . Zij zijn dealer van verschillende merken, behalve van STEINER. 29 jaar is deze kijker in m’n bezit . Door de jaren heen zag hij er gehavend uit . Lensdoppen en schelpen verdwenen , oculairs ingescheurd behuizing beschadigd , zo ook krassen op m’n lenzen. Daar het toentertijd n kijker was met n prijskaartje 2100 gulden leek t mij de moeite waard of er nog wat aan gedaan kon worden. 185€ zou t me gaan kosten . Op m’n reparatie formulier stond vermeld 1 oogschelpen vervangen 2brug zit te los 3 objectief doppen ontbreken. Vandaag 10-10 kon ik m’n kijker ophalen. Bij het openen van de doos kon ik m’n ogen niet geloven . Ik dacht dit is N nieuwe kijker, alllen t serienummer was nog te herkennen. Verrast en super was mijn reactie , krijg mijn kijker in N perfecte staat terug . Ik wil hierbij STEINER en FOTO ROOIJMANS bedanken. Foto Rooijmans heeft van mij N pluim verdient voor de service die ze geleverd hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid