facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fortis Automotive

Fortis Automotive

Info

Fortis Automotive, uw betrouwbare dealer op het gebied van auto's. Tevens bemiddelen wij voor clienten.

Geschiedenis

Fortis Automotive is een bijzondere occasiondealer. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in de particuliere én zakelijke automotive branche. Die kennis zetten we elke dag weer in om al onze relaties op topniveau te bedienen. Met alles onder één dak: aankoop, financiering, verzekering, reparatie, onderhoud en verkoopbemiddeling.

Bij Fortis Automotive kunt u terecht voor een uitgebreide collectie kwaliteits- occasions. Door onze kennis en ervaring spelen we feilloos in op trends in de markt. Wij hebben een neus voor hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Adres: Watergoorweg 90-92, 3861MA Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 0333030264
Stad: Nijkerk
Route: Watergoorweg 90-92
Postcode: 3861MA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf watergoorweg Nijkerk, Fortis Automotive review, BOVAG garage Nijkerk, Auto Nijkerkerveen, Automotive beurs Nijkerk, Auto Nijkerk Toyota, Automotive occasions, Automotive Expo 2023 Nijkerk
Recensies
Recent een andere auto gekocht. Prima kunnen onderhandelen, hoewel je bij het kopen van een auto altijd het gevoel hebt dat je teveel betaalt ; Bij het ophalen waren er jammer genoeg nog enkele kleine dingen die later opgelost dienden te worden. Daarvoor heen - & terug gereden, leenauto mee. Enige minpuntje is dus: als je bij het ophalen van de auto kleine gebreken constateert en de kleine dingen moeten naderhand opgelost, zorg dan dat de leenauto klaar staat niet moeten wachten op het in de verzekering brengen van de auto zodat de klant niet hoeft te wachten en bovendien heb ik nu een keer extra heen en weer moeten rijden tijd en benzine.
2 weken geleden bij dit mooie bedrijf een auto gekocht. Een nette Toyota avensis wagon. Na de koop zijn we onderweg tot de conclusie gekomen dat de auto technisch niet 100% was. Dit is voor zowel het autobedrijf en klant een vervelende situatie. Na enige onenigheid over het oplossen van dit probleem zijn we tot een goed compromis gekomen en heeft dit bedrijf dit vandaag alsnog heel keurig opgelost. Ook de auto is weer technisch 100% wat we op onze terugreis hebben geconstateerd met dank aan jullie monteurs. Fortis automotive is wat mij betreft dan ook een betrouwbaar adres waar je een auto kunt kopen.
Ik heb een hele slechte ervaring met 5008 ik rijd een 2018 model auto parasol hebben met regent dikke water schade zeer slecht communiceren helaas ik kan niet minder dan 1 *
Auto rijdt nog steeds goed. Een jaar later blij dat ik rij ! Als een tierelier top Ford Mondeo uit Duitsland geimporteerd.
Afgelopen vrijdag na zeer goed te zijn geholpen door Gert, onze nieuwe Toyota opgehaald. Alles stond netjes klaar zoals afgesproken. Gert vertelde ons dat hij toch nog maar even nieuwe matten had besteld omdat de matten die er nu inzaten niet meer konden vond hij. Dat is service. Kortom na een kop koffie etc. vertrokken we richting huis. Thuis zagen we enkele zeer klein deukjes. We namen contact op met Gert die reageerde direct en we kregen het adres van een bedrijf in Blaricum alwaar het eea zal worden verholpen. Inmiddels hebben we daar een afspraak gemaakt en dat komt helemaal goed. kom ik later op terug0 Wij raden dit bedrijf zeker aan, werden zeer vriendelijk geholpen, komen de gemaakte afspraken na en zelfs meer dan dat. En wat belangrijk is goede prijzen zowel op de inruil als de verkoop. Update: In februari kochten wij hier een Toyota C HR. In eerste instantie afspraak gemaakt en alles in alle rust kunnen bekijken samen met Gert. Zie eerdere review. Bij aflevering kregen we een nieuwe set matten. Thuis gekomen zag ik enkele deukjes zeer klein op de motorkap, Gert gebeld en ik kreeg te horen om contact op te nemen met B L I N G K I N G in Blaricum. Alles zou worden verholpen, Dit dus gedaan en werkelijk geen deukje terug te vinden. Vandaar een aanrader voor dit bedrijf alles gaat in alle rust en ze komen hun afspraken en meer na.
Altijd spannend een nieuwe auto kopen. Kan ik de verkoper vertrouwen? Sta ik niet over een tijdje aan de kant van de weg met een kapotte auto? Al mijn zorgen zijn al gauw verdwenen na de eerste afspraak bij Fortis Automotive. Ze zijn volledig transparant over het verleden van de occasion en ze hebben de auto vlekkeloos afgeleverd. Ik kon nauwelijks geloven dat het een occasion was. De banden vond ik ok bij de eerste afspraak, maar ze dachten dat kan wel iets beter. Ze hebben de banden vervangen met vier nieuwe Michelin banden. Bedankt voor alles mensen! Mij zien jullie zeker weer terug voor mijn volgende auto!
Gisteren mijn auto hier gekocht. Ik ben erg goed geholpen door Gert en heb de service als zeer prettig ervaren. Topzaak met een mooi aanbod! Ik raad iedereen zeker aan om hier voor een auto te komen kijken.
Een zeer fijne autodealer waar we netjes en geduldig zijn geholpen door Gert. Ondanks dat we uiteindelijk geen zaken hebben gedaan doordat vanuit onze kant de financiering stuk liep, zijn we vriendelijk en eerlijk geholpen. Hier durf ik zeker terug te komen!
Fijn geholpen en tot een mooie deal gekomen. Super spannend een andere auto aanschaffen. We hebben onze Honda toch 12 jaar gehad. Alle sites afgelopen en uiteindelijk onze nieuwe auto gevonden bij Fortis Automotive. Proefrit gemaakt en hem laten keuren bij onze vaste garage. Een aantal dingen kwamen er naar voren en dit is allemaal verholpen/gerepareerd. Ze hebben de auto gepoetst en volgetankt afgeleverd. Kan Fortis Automotive zeker aanbevelen. Je gaat er zeker tevreden met je droomauto weg.
We hebben hier onze eerste auto gekocht, fijne ervaring, veel persoonlijke aandacht. Kortom: een feestje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid