facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Forte Violen

Forte Violen

Info

Atelier- en meesterviolen

Geschiedenis

Forte violen is ontstaan uit ons enthousiasme en onze passie voor violen. Ons assortiment is de afgelopen jaren gegroeid uit een verzameling nieuwe en oude violen uit o.a. Duitsland, Frankrijk, Polen en Tsjechie. Aangemoedigd door de contacten die wij hebben met vioolbouwers, vioolleraren en violisten zijn we sinds begin 2015 Forte Violen gestart. Forte Violen maakt de aanschaf van een goede viool in de prijsklasse tussen de €1.000 en €6.000 toegankelijk. Alle violen worden beschreven en zijn op onze site te bekijken met scherpe foto’s. Je kunt bij ons niet alleen een viool kopen, maar ook een viool huren. Kijk voor viool huren hier voor meer informatie.

Onze violen zijn in goede conditie en direct te bespelen. Als de viool niet bevalt kunt u de viool binnen 14 dagen terug brengen. De violen en strijkstokken worden op de website gepresenteerd en kunnen in alle rust uitgeprobeerd worden. Dit kan in Utrecht of in Borne. Meer weten? Neem dan hier contact met ons op.



"Forte violen verkoopt en verhuurt goede studieviolen, atelierviolen en nieuwe meesterviolen. Onze violen en strijkstokken zijn in Oosterbeek uit te proberen. Kijkt u voor foto's en geluidsfragmenten op onze site. Bezoek op afspraak."
Adres: Reuvensweg 7a, 6861 XH Oosterbeek
Telefoonnummer: 0642356713
Stad: Oosterbeek
Route: Reuvensweg 7a
Postcode: 6861 XH


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 23:00
Dinsdag: 18:00 - 23:00
Woensdag: 18:00 - 23:00
Donderdag: 18:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Recensies
Na kennismaking met Donald om uit te leggen wat ik zocht in een viool qua klank, vorm en uitstraling had Donald al een serie violen klaargelegd om uit te proberen. Wat een ruime keuze om een viool te kiezen. Ook qua tijd was dat geen bezwaar.. eerder een stimulans. Omdat onderhoud bij de huurprijs inzit, mocht ik een poosje een andere viool proberen en deze heb ik onlangs gekocht: ik kreeg goede info en heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Service en belofte zijn waarheid, zo is het mij vergaan.
Mooie viool aangeschaft bij ForteViolen. Eerst had ik meerdere violen een tijdje gehuurd om goed uit te proberen tot dat ik die het best bij mij past heb gevonden. Zeer tevreden en vriendelijk geholpen door Donald
Zeer vriendelijke en servicegerichte eigenaar. Heeft een mooi aanbod violen te huur, voor een schappelijke prijs. Een aanrader om bij te huren.
Met veel plezier huur ik nu twee jaar een viool bij Forte Violen. Altijd goede zorg en service van Donald. Dankjewel.
Goed ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid