facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fort Nigtevecht

Info

Het Fort bij Nigtevecht is een fort van de Stelling van Amsterdam, gebouwd tussen 1888 en 1903.

Geschiedenis

Dit fort, type A, gebouwd tussen 1888-1903, maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam en valt onder tot de sector Oudekerk, groep Abcoude, vak Nigtevecht.
De hoofdverdedigingslijn van de sector Ouderkerk liep van Kudelstaart over Uithoorn, Abcoude, Nigtevecht, Weesp naar Muiden en sloot hier aan op de Zuiderzee.
Tussen Nigtevecht en Muiden sloot de Stelling aan op "De Nieuwe Hollandse Waterlinie".

Adres: Velterslaan 1, 1391 HV Nigtevecht
Stad: Nigtevecht
Route: Velterslaan 1
Postcode: 1391 HV



op zoek naar gerelateerd: Fort Nigtevecht vintage, Gedenkplaats Fort Nigtevecht, Fort Nigtevecht koffie, Fort Abcoude, Fort bij nigtevegt, Fort Nigtevecht openingstijden, Fort Nieuwersluis, Fort Uitermeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garstenmolen Garstenmolen 928 meter De Garstenmolen in Nigtevecht is in 1876 gebouwd op de plaats van een eerdere molen, ...
Recensies
Verrassend in kennisdeling mee te maken... Verrassende activiteiten en natuurlijk heerlijke koffie. Neem dan in wat ruimte voor taart, dier is heerlijk. En de valleien fiets keer weer gewoon weer af!
Prachtige plek, zowel binnen als buiten. Tijdens een wandeling even uitrusten en een versnapering. Prettige bediening.
Prachtig fort dat verscholen ligt in het weidse landschap tussen Abcoude en Nigtevecht
Leuke stek om even bij te komen tijdens een wandeling of fietstocht
Mooie plek om ff te rusten tijdens fiets rit
Wat een leuk fort. En wat veel kleine bedrijvigheid.
Verrassend leuk. Veel vintage meubelen. Mooi wandelgebied
Eigenlijk waren ze dicht op dinsdag. Tijdens een hoosbui toch opgevangen door gastvrouw Manon. Lekker warme koffie en een taartje gekregen. Heerlijk plekje!
Tijdens fiets tocht even gestopt bij fort nigtevecht,kopje koffie drinken met appel gebak. Mm mm daar een kunstenares gesproken doet iets met stenen. Ze had nu een groep buitenlandse gasten, houtbewerking deden ze nu.heel gezellig daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid