facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foroxity

"Multiplex bioscoop met 7 zalen, restaurant en loungebar. Zaal 1 voorzien van "Full" Dolby Atmos."
Adres: Kazerneplein 4, 6041 TH Roermond
Telefoonnummer: 09002228888
Stad: Roermond
Route: Kazerneplein 4
Postcode: 6041 TH



op zoek naar gerelateerd: foroxity brasserie, foroxity membership, foroxity roermond films, m foroxity, foroxity sittard, annabelle 2 foroxity, foroxity filmarena sittard, the commuter foroxity
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eci Cultuurfabriek Eci Cultuurfabriek 1 km Ik doe hier momenteel een leuke cursus eco printen! Super leuk en creatieve cursus. E...
Recensies
Ik ben opgegroeid met de Royal op de Hamstraat in Roermond. Hier zag je de 1e Jaws film en was John Travolta in zijn Saturday Night Fever wel de ultieme uitgaansaftrap in oa. de Veldstraat. Hoe anders was de sfeer in deze oude bioscoop ten opzichte van Foroxcity. Uiteraard geldt ook hier dat je met je tijd mee moet gaan. Het is er strak, veel zwart en moderne vormgeving versus het rode pluche, de gele lampjes en de man met de zaklamp om je naar je plekje te begeleiden. Als je de nostalgie loslaat en met moderne ogen naar de Foroxcity kijkt snap ik het wel. Overzichtelijk na de entree, grote zalen waar iedereen eigenlijk wel een goed plekje heeft en vooral is er in mijn oren heel goed geluid. Uiteraard is er nu veel meer lekkers te koop dan vroeger met een Mars of een rolletje drop. Maar daar is de prijs dan ook wel naar. Een avondje film kost vandaag de dag ook wel wat. Maar wat is dat niet? Het personeel is wisselend qua behulpzaamheid en vriendelijkheid zo blijkt uit meerdere ervaringen. Het is maar net wie er tegenover je staat zo lijkt het wel. Gemotiveerd of niet? Enfin, de films zijn divers en de catering en geluid zijn goed op orde. Maar ik mis soms toch echt wel de warmte. De gezelligheid van een kleinere bioscoop. En al helemaal als het ook nog eens een servicebioscoop is.... Dat alles vind je niet bij Foroxcity helaas.
Fijne bioscoop, maar de temperatuur is - al sinds het begin en helaas nog steeds - een probleem, naar mijn mening. Op het moment dat de film begint, wordt de airco flink aangezet en vind ik het altijd erg koud. Nog een verbeterpuntje; het zou fijn zijn als er koolhydraatarme mogelijkheden worden toegevoegd aan de snacks, bijvoorbeeld een borrelplankje met kaas, olijven etc :-
Goede bioscoop. De kaartjes hebben een goede prijs. Goed beeld, goede stoelen en nette zalen. Geluid staat erg hard en het eten en drinken is buiten proportie duur.
John Wick 4 gekeken met Athmos. Jonge die hele zaal die vloog omhoog bij ieder schot. Prachtig. Het is alleen veel te warm in de zalen. Also 4 euro voor zo'n mini zakje skittles. Echt te belachelijk. Nacho's zijn wel altijd super lekker.
Lekkerste nachos ter wereld!!!!! Klachten over te hard geluid herken ik wel. Al eens melding van gemaakt bij de hoorstichting en daarna stond het een hele tijd zachter. Inmiddels hebben ze de volumeknop weer gevonden dus ga ik weer een melding maken. Pieken tot ruim een 100db is echt abnormaal. We staan niet op een festival!
Avatar 2 in 3D met Dolby Atmos gekeken. Geweldig geluid. De bioscoop is altijd netjes, online reserveringssysteem werkt goed, korting op parkeren in parkeergarage, dichtbij het centrum, outlet en eetgelegenheden.
Mooie bioscoop, leuke aankleding en uitstekend beeld en geluid, vooral de ATMOS zaal is aan te raden voor de mensen wat van goed geluid houden. Vriendelijk personeel.
Na 12 jaar voor het eerst weer terug in deze bioscoop geweest. Ze hebben de plek wat aangekleed maar verder is alles nog helemaal netjes zoals toen het net gebouwd was. Personeel is vriendelijk, voldoende keuze aan snacks. Wat jammer blijft is dat een avondje bioscoop inmiddels net zo duur/duurder is dan een middag high winen.
Prijs tickets is oké, snacks en drinken erg duur. Geluid veel en veels te hard. Ben na 45 minuten gevlucht. Ik kreeg gewoon hartkloppingen van het harde geluid.
Erg fijne accomodatie, met te gekke service. Leuk om hier een kinderfeestje te houden, van A tot Z goed verzorgd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid