facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Formido Talentscouting Karting

Formido Talentscouting Karting

Info

Doe mee met de Formido Talentscouting, zet tussen 1 juli en 31 augustus een snelle tijd neer bij Kartcentrum Lelystad en wordt hét nieuwe karttalent!

Geschiedenis

Formido en Kartcentrum Lelystad gaan met de Formido talentscouting opzoek naar karttalenten in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar!!

Hoe werkt het?

Ben jij tussen de 7 en 10 jaar? Kom dan tussen 1 juli en 31 augustus naar Kartcentrum Lelystad!*
Volg daar de inschrijfinstructies op, haal je kartticket op bij de bar en zoek een passende helm, nekband en race-overall uit.
Ga lekker racen in onze kinderkart en zet jouw allersnelste tijd neer!
Na 31 augustus worden alle tijden met elkaar vergeleken. De snelste uit iedere provincie wordt uitgenodigd voor het vervolgtraject van de Talentscouting.
Tussen september en januari vinden er trainings- en racedagen plaats, houd dus de data 9 & 23 september, 18 november en 23 december vrij.
De laatste vier die na het vervolgtraject nog over zijn, rijden op 13 januari tijdens de Kartbeurs van Nederland de finale!

* Licentiehouders zijn uitgesloten van deelname aan de Formido Talentscouting
** Formido-kluspashouders krijgen 1 euro korting op vertoon van de pas

Kijk op www.kartcentrumlelystad.nl voor de deelnamevoorwaarden.



"Echt Karten doe je buiten!! Kartcentrum Lelystad is een outdoor kartbaan midden in Nederland. De uitdagende kartbaan ademt een en al Formule 1 sfeer uit. Echte startlampen, Kerbstones, brede baan en natuurlijk allemaal lekker in de buitenlucht! De huurkarts verkeren in topconditie en gaan standaard al 85 km/u. Smaakt dat naar meer?? Huur dan de snelste huurkarts van Nederland in de vorm van de VT250 racekart! Een super beleving om met 120 km/u over de baan te racen en je tegenstander uit te remmen.En wat dacht je als het gaat regenen? Ook dan is de baan geopend en wordt het rijden nog spectaculairder"
Adres: Talingweg 89, 8218NX Lelystad
Stad: Lelystad
Route: Talingweg 89
Postcode: 8218NX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scuba Nova Scuba Nova 6 km Duikwinkel met nieuwe en 2e hands duikmaterialen Padi opleidingen Duikvereniging
Paardensportcentrum X-tern Paardensportcentrum X-tern 6 km Fijne pensionstal met goede zorg voor de paarden en een gezellige groep ruiters mix j...
Handbal vereniging dames 1 lelystad Handbal vereniging dames 1 lelystad 7 km Gezellige en toch prestatieve vereniging.
JVIJ JVIJ 8 km Een relatief grotere vereniging waar je geen nummer bent. Genoeg trainers om ruim aan...
Houtrib waterpolo Houtrib waterpolo 8 km Dé facebookpage voor de waterpolo-afdeling van Houtrib Lelystad
WSV Lelystadhaven WSV Lelystadhaven 8 km Wij hadden van tevoren gebeld of wij hier konden overnachten en kregen zo een box aan...
WSV Lelystadhaven WSV Lelystadhaven 8 km Een mooije plekje om te zijn vriendelijke en behulpzaam mensen en een goed restaura...
SVLelystad67 Mo15-2 SVLelystad67 Mo15-2 8 km SVL'67 Meisjes onder 15-2 voetbalelftal
SV Lelystad MO17 SV Lelystad MO17 8 km Vanaf nu zijn wij MO17-1 Seizoen 2017/2018
SV Lelystad '67 SV Lelystad '67 8 km Fijne, goed onderhouden sportlocatie
Mixed Hockey Club Lelystad (MHCL) Mixed Hockey Club Lelystad (MHCL) 8 km Fantastische/gezellige hockey club! Mooie kantine met heerlijke koffie Voldoende par...
MHC Lelystad Dames 1 MHC Lelystad Dames 1 8 km Fantastische/gezellige hockey club! Mooie kantine met heerlijke koffie Voldoende par...
Recensies
Leuke ervaring voor de kinderen om eens te karten. Ruime buitenbaan waarbij het op 'ons moment' gelukkig niet druk was. Je kan de baan goed overzien om te kijken hoe de rondjes gereden worden. Alhoewel het niet veel lijkt was 2x10 minuten rijden voldoende voor deze dag.
Opzicht alles goed geregeld,alleen mis ik wat vriendelijk personeelmet name de instructies mensen bij de kart zelf Wat ik moeilijk kan begrijpen en is dat ik gisteren sneller was op de baan met de RT8 dan de snelle VT250,zelf 3e geworden ten opzichte van de RT8… De VT250 was niet vooruit te branden. erg zonde van het geldde VT250 kost ruim het dubbele tbv de RT8 Daarnaast ben ik niet serieus genomen door het personeel dat er wel iets met deze VT250 aan de hand moest zijn,volgende keer neem Ik mijn eigen Rotax kart mee,die is in iedergeval 100% in orde En nee ben geen amateur race al heel wat jaartjes
Zeer geslaagde dag gehad bij kartcentrum Lelystad. Het eten was iets minder maar het karten was TOP. Ga hier zeker vaker komen.
Ik ga graag naar deze kartbaan toe. De kartbaan in Lelystad is een redelijk grote buitenbaan met variërende bochten. Persoonlijk vind ik dat dit het allerleukste is als de baan wat nat is geregend. Ze bieden 2 karts aan voor volwassenen, 1 snelle en 1 wat minder snel. Daarnaast hebben ze nog een kinderkart en een duokart genoeg keuze lijkt mij. De prijs voor het karten valt ook erg mee. Ik betaal graag voor wat ik hier terug krijg. Voordat je gaat karten moet je een account aanmaken binnen in de kantine. Daar wordt dan om een foto gevraagd. Vind ik een leuke toevoeging. Maakt het net wat persoonlijker. Na afloop van elke sessie krijg je in 5 minuten de resultaten in de inbox van je mail. Zo kan je alles thuis ook nog bekijken. Tussen het karten door of na het karten kun je binnen aan de bar wat bestellen, patat, bittergarnituur en drankjes. Geen bier, wat ik snap want je gaat karten. Alles zit perfect in elkaar en loopt goed in elkaar over. Conclusie; een perfect uitje voor een racefan en zijn/haar toeschouwer.
Leuke baan. Karts gaan best snel. Personeel had iets vrolijker gekund. Al met al een leuke tijd gehad.
Ik vind dit niks. te druk! kinderen en volwassenen zijn gemixt en er komen heel veel botsingen. Ik raad het niet aan om je kinderen te laten rijden met volwassenen.
Zeer aan te bevelen. Niet de eerste keer dat ik hier ben. Toffe baan. Fijne karts! Erg leuk om buiten te racen. Altijd nr. 1!
Leuke baan, geweldig om te rijden. Goed om het tempo er in te houden.
Geweldige baan waar je heerlijk kan karten,was ook mooi de ruimte voor onze eigen voorzieningen. Is heerlijk voorzien van restaurant. Wij deden zelf als school mee aan de electro League maar anders is er ook voldoende te doen
Geweldige ervaring gehad. Nog nooit eerder heb ik outdoor gekart en dit was dan ook mijn eerste keer, het was echt een stuk leuker als verwacht. De baan is goed ingedeeld met een stuk waar je snel kan gaan maar ook een aantal uitdagende bochten. Wij hebben de snellere karts genomen en dat was het extra geld dan ook volledig waard! Onze eerste ronde was het nog droog maar de 2e ronde begon het te storten van de regen en dit maakte het alleen maar leuker! Ik heb hier zo van genoten en zal zeker nog een keer komen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid