facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Formido 's-Heerenberg

Formido  's-Heerenberg

Info

Formido 's-Heerenberg is de voordelige bouwmarkt bij u in de buurt! Met een compleet doe-het-zelf assortiment.

Geschiedenis

Formido 's-Heerenberg is de voordelige bouwmarkt bij u in de buurt! Met een compleet doe-het-zelf assortiment. Gericht op persoonlijke service en advies. Formido 's-Heerenberg heeft tevens een deurenspeciaalzaak, gevestigd op de bovenverdieping, met meer dan 70 en buitendeuren. Formido 's-Heerenberg heeft een eigen montage team voor allerhande klussen.

Adres: Grensstraat 2, 7041GZ 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0314-667063
Stad: 's-Heerenberg
Route: Grensstraat 2
Postcode: 7041GZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Praxis geleen, Praxis Papendrecht, Grootste Praxis van Nederland, Praxis Schiedam, Praxis openingstijden Dokkum, Praxis Zandvoort, Bouwmarkt open, Praxis Groesbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hubo Franke Hubo Franke 1 km Vriendelijke buurtwinkel, goed personeel. Dit soort winkels moet absoluut behouden bl...
Recensies
Een blik verf laten vallen en een ravage in de winkel. Perfect opgelost door het personeel en zeer netjes behandeld. Pluimpje voor de praxis in heerenberg .
Niet zo'n hele grote Praxis. Makkelijk en gratis parkeren voor de deur met ruimte genoeg Vandaag een grote klopboormachine aangeschaft na goed en vriendelijk advies van de medewerker. Prima winkel!
Slechte praxis, Slechte voorraad, prijzen kloppen niet
Ze hebben nu voor de 4de keer de verkeerde prijs berekend. Flexa monodek was in de aanbieding voor€39.99 en aan de kassa wordt €54.99 berekend. Dat is een verschil van €15.00. En als je er iets van zegt dan kijken ze je aan of je niet goed wijs ben. Ik ben er helemaal klaar mee."ballentent"
Fijne winkel, goede service en heel goede en behulpzame medewerkers met kennis van zaken.
Zat bij Kleef D opeens zonder ruitensproeier vloeistof als gevolg van sneeuwresten ed op wegdek...knap lastig met vrachtwagen.... gelukkig was daar Praxis in 's Heetenberg...
Het is zeker geen mega Praxis. Een kleinere vestiging met een dito assortiment
Vriendelijk personeel, ben er heel goed geholpen. Parkeerplaats is ruim zat. Alleen qua kerstbomen was er weinig aanbod.
Super goed heele vakbekwame mensen redelijke prijs en parkeerplaatsen
Goede service en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid