facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Formido

"Praxis is er voor alle Makers. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert: wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Wij spelen in op de wensen van alle Makers, zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers, met het beste aanbod producten. Met aanvullende services zoals o.a. gereedschap verhuur, aanhanger verhuur en de houtzagerij kun jij gelijk aan de slag met jouw klus. En voor elke klus hebben we passend advies en handige stappenplannen voor je klaar staan."
Adres: 10 Het Aanleg, 9951 SJ Winsum (gemeente)
Telefoonnummer: +31595447010
Stad: Winsum
Route: 10 Het Aanleg
Postcode: 9951 SJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sybshop Sybshop 62 km Leuk spullen te koop prima prijs. Aardig personeel
Recensies
Bijzonder prettig personeel dat aandacht heeft voor je kluswens en je een uitstekend advies geeft zonder dat men probeert zoveel mogelijk aan je te verdienen, sterker, men gaf mij een advies om op een voordelig mogelijke wijze iets te klaren wat ook prima is gelukt. Deze week weer langsgeweest en wederom had een andere medewerker ruim de tijd genomen om mij zo goed mogelijk te helpen. Hou de aanbiedingen wel goed in de gaten en in combinatie met de service kom je dan al gauw bij deze Praxis in Winsum uit.
Personeel uitstekend, kocht een deurbuffer klein rubbertje 24 bij 30 mm voor 6,50 € , keek op internet 0,75 € vond ik niet zo leuk.
Vriendelijk, bekwaam en behulpzaam personeel. Het assortiment is volledig. Ruime openingstijden.
Top bouwmarkt. Goed personeel dat goede uitleg geeft. En met de app ook nog eens leuke kortingen
overzichtelijk en alles voor de doe het zelver is aanwezig en vriendelijke personeel.
Ruim assortiment, makkelijk parkeren
Goede zaken gedaan, vandaag
Mooi assortiment super service
Behulpzaam personeel Groot assortiment
Leuke winkel maar is veel te duur aan het worden. En super kwaliteit is het ook niet , dus de prijsverhouding kloppen niet .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid