facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Forest Flavour

Forest Flavour

Info

Wij werken aan smakelijke en makkelijke producten. In ons ruime assortiment is altijd wel iets te vinden dat past bij uw smaak en gerecht. Bekijk ook waar u onze producten in uw regio kunt verkrijgen.

Geschiedenis

PADDENSTOELEN & CHAMPIGNONS GROOTHANDELWelkom bij Forest Flavour, hét adres voor de beste paddenstoelen. Forest Flavour verkoopt alleen paddenstoelen van hoogwaardige kwaliteit. Door de goede banden die wij onderhouden met de telers kunnen wij dit voor u waarmaken.Al jaren is de Forest Flavour de favoriete paddenstoelen groothandel van vele leveranciers. De reden hiervoor is de kwalitatieve en verse paddenstoelen en champignons die wij leveren. Door directe dagelijkse afname van champignons en paddenstoelen van de telers kunnen wij de beste kwaliteit champignons en paddenstoelen blijven garanderen. Ook in het buitenland is een vertrouwde paddenstoelen en champignons groothandel. Verschillende leveranciers over de hele wereld bestellen hun paddenstoelen en champignons bij ons.

Adres: Vosdeel 10, 5427 RK Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: +31857430140
Stad: Boekel
Route: Vosdeel 10
Postcode: 5427 RK


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 07:00 - 17:00

Recensies
Vertaald door Google Paddenstoelen Exportbedrijf!! Elke keer vers product geleverd. Bedankt. Origineel Mushroom Export company!! Fresh product delivered each and everytime. Thank you.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid