facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Forelwereld

"Indoor en outdoor visvijvers.Forel, Steur, karper, meerval, paling.Flevoland, de NoordoostpolderVis camping aan het water.Luttelgeest aan zee.Horeca aanwezig."
Adres: Oosteringweg 36, 8315pv Luttelgeest
Telefoonnummer: +31527202323
Stad: Luttelgeest
Route: Oosteringweg 36
Postcode: 8315pv


Recensies
Voor dat je gaat eerst bellen. Wij kwamen en toen zeiden ze dat alle vis opgevist was door sportvissers zeer chagrijnige man! Nee hier moet ik niet zijn. Vervolgens naar Toms Creek geweest, en wat een verschil van alles. Ik begrijp niet dat die man daar op zit. Laat een ander de zaak runnen!! Bah wat een nare zure pruim is hij. Dit nog nooit meegemaakt!!!! Pas op mensen niet heen gaan. Toms Creek is super!! Personeel haalt je binnen met de hengel alsof je na een een feestje gaat!! Super leuk daar én de vijvers toppie vol!
21-01-2023 Super plaats. Super accommodatie. En super lieve mensen. Eten en de klantvriendelijk was super. Zelfs voor onze hond die mee mocht. Kortom alles was super. Super tevreden en gaan zeker geregeld terug komen vanuit Brabant.
Hele leuke dag beleefd met me zoon en zwager leuke aantal vissen gevangen zeker voor herhaling vatbaar
Gister gezellig forel gevist. Goed gevangen, zeer vriendelijk personeel. En een zeer leuke hond die soms aan komt lopen voor een aai over zijn kop. Alleen bij binnenkomst was het niet heel duidelijk waar je heen moest om je aan te melden. Uitstraling binnenvijver kan ook wel wat meer aan gedaan worden. De forel smaakte goed!
Mooie locatie.. je gaat er niet heen omdat je verwacht dat de er allemaal spik en span er uit ziet maar om de gezelligheid, het vissen en de vriendelijke mensen.. echt een aanrader..
Lekker bakkie koffie, goede vis vijvers. Super goed personeel. ijs korrels bezorgen aan de vijver
Gezellig een middag gevist met me zoon was leuk netjes drinken op de stek gebracht was helemaal top vuilnisbakken rond de wateren zou wel fijn zijn maar veder dikke prima
Men heeft het daar niet zo op buitenlanders. Wordt onvriendelijk benaderd. Wordt er met een bepaalde blik naar je gekeken vooral als men merkt dat je goed vissen vangt. Je voelt de aanwezigheid van racisme. Waar er wordt geadverteerd dat je een gratis koffie krijgt, wordt niet consequent meer gedaan of allen de Niet buitenlanders krijgen gratis koffie. Dirk, jij mag een cursus goede social vaardigheden gaan volgen en jou bezoekers meer met respect behandelen. Vooral de buitenlanders. Die ook daar ontspannen willen vissen en OOK gewoon zoals een ieder ander betalen voor een vissessie.
Vandaag 20 april met de buurvrouw heerlijk buiten op forel gevist. Het was heerlijk weer om lekker buiten op forel te vissen. Voor mij de eerste keer maar ik heb mij prima vermaakt. De eerste 3 uur slechts 1 forel gevangen, daarna ging het veel beter. Koffie, broodje kroket......prima hoor. Voor herhaling vatbaar.
Wij zijn er nu 2x geweest, vissen met de camper voor de vijver dat is toch super leuk.. Het weer zat niet mee, maar het is er leuk, mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam, het eten is eenvoudig maar goed, mooie orchideeën kan je daar kopen, je mag overal kijken toppietop. Het is in opbouw ik weet zeker dat het alleen maar nog beter wordt..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid