facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ford Auto Smidts Tolbert

"Welkom bij Smidts Tolbert - Smidts Autogroep. Uw Ford dealer. Verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte Fords. Originele Ford onderdelen en accessoires."
Adres: Oldebertweg 30, 9356AE Tolbert, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31594512400
Stad: Tolbert
Route: Oldebertweg 30
Postcode: 9356AE



op zoek naar gerelateerd: Ford Boerhof occasions, Boerhof Groningen, Ford dealer Drenthe, Ford Roden, Ford occasions, Ford Boerhof Sappemeer occasions, Ford Veendam, Ford dealer Groningen
Recensies
Goede garage. Denken mee en in oplossingen / mogelijkheden. Helaas schade gereden 2 dagen voor de vakantie, flink balen! En een uitdaging. Niet voor de werkplaatschef en de medewerkers van de werkplaatsreceptie. Binnen een dag waren de onderdelen binnen en was de auto klaar om op vakantie te gaan. Van de buitenkant amper iets te zien, achter de bumper e.e.a. tijdelijk gemaakt en recht gebogen tot de uiteindelijke reparatie. Chapeau voor het meedenken en improviseren. Rob Geus van red je vakantie zou het niet beter kunnen. :
Goed zaken kunnen doen bij Smidts Autogroep. Eerlijke prijs gekregen voor onze inruil auto en een mooie Fiesta mee naar huis mogen nemen. Omdat wij een stuk moesten rijden heeft Menno ervoor gezorgd dat de auto van tevoren een afleverbeurt en apk keuring kreeg zodat wij niet 2x op en neer hoefde te rijden. Dat is nog eens meedenken met je klant.
Prima garage en goede kwaliteit en service
Prima service! Al jaren tevreden klant. Denken mee. Geven goed advies. Je bent nog klant en geen nummer!
Een aantal weken geleden hebben wij hier een Ford Focus gekocht. We zijn erg tevreden over de service. Ondanks dat er nog veel aan de auto gedaan moest worden, bleven de afspraken die we bij koop van de auto hebben gedaan, netjes staan. Enthousiast, en open personeel. Zeker een aanrader! Tot nu toe rijdt de auto ook fijn en hebben we er nog niks mee gehad.
Erg aardige en behulpzaam personeel . Tot zeer tevredenheid geholpen . Ze nemen alle tijd voor je om alles uit te leggen . Zijn er dan ook alxwel 30 jaar klantv
Namens Hans Wever te Roden deze review. Ik moet 1 ster geven, maar het is eigenlijk GEEN ster. Ford Smidts onwaardige ford dealer. Heeft ons een transit verkocht volgens de praat van de verkoper van maart 2019. Maar kwamen na de aankoop erachter dat deze van 2018 is. Verkoper kwam tijdens de drukte in mijn bedrijf met koopcontract om even snel te tekenen. Geen tijd om te lezen, gladde praat. Moest nog even snel aan eind van de dag. Factuur aantal x via mail verstuurd, maar steeds niet goed. Dus bij aflevering betaald met dubbel gevouwen factuur. Nu bij servicebeurt 50.000 kilometer erachter gekomen. Ford geeft niet thuis, verkoper is inmiddels ontslagen door meerdere akkefietjes. Smidts probeert dit af te laten handelen door een jonge verkoper. Directie verschuilt zich achter koopcontract, wil het verhaal niet eens aanhoren. Maar ze weten dat bewuste verkoper meerdere problemen heeft veroorzaakt bij meerdere klanten. Wij gaan dit aankaarten bij ford nederland.
Geweldige autobedrijf waar service hoog in het vaandel staat,en leuke persoonlijke benadering, je hebt zeker niet het gevoel dat je een nummer bent. Hadden pech met onze auto2dgn buiten 6mnd bovag garantie,ze hebben auto opgehaald 45min rijden van Tolbert en wij kregen een leenauto. Het probleem is kosteloos gerepareerd. Top!! Nogmaals dank Voor onze volgende auto gaan we vast eerst even in Tolbert kijken.
Zeer slecht ! Zeer slechte communicatie en niet nakomen afspraak. Amateuristische kijk op gebruikte auto’s. Bij de lokale handelaar ben je nog beter af ! ;
Vorige week een Kuga gekocht bij smidts tolbert. Zeer goed geholpen en goede service daar. Geen stijve harken gedoe maar gewoon heerlijke doe maar gewoon dan doe je gek genoeg mentaliteit. Kom zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid