facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Forcys Computers

Forcys Computers

Info

Forcys is dé computerspecialist voor zowel particuliere als zakelijke klanten met vestigingen in Sneek, Parrega, Coevorden, Hardenberg en Klazienaveen.

Geschiedenis

In onze computerwinkels is alles verkrijgbaar op het gebied van computers, tablets, internet en bellen via internet (VoIP). Zakelijke klanten kunnen daarnaast bij Forcys terecht voor ICT diensten en automatisering.

Adres: Modem 2i, 7741 MJ Coevorden
Telefoonnummer: 0524 523359
Stad: Coevorden
Route: Modem 2i
Postcode: 7741 MJ



op zoek naar gerelateerd: Dam Computers Sneek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Hosting 4 You The Hosting 4 You 1 km The hosting 4 you uw leverancier voor: Webhosting,Streaming,App's Webdesign.
RPC Systems RPC Systems 1 km Computer en laptop reseller en reparateur in het centrum van Coevorden. Is actief qua...
Recensies
Het pand ziet er niet uit. In de winkel geen enkele uitstraling. Personeel niet vriendelijk. Slechte reparatie service.
Op het laatste moment had ik inkt nodig voor de printer. Gelukkig was het op voorraad.
Forcys Coevorden heb ik al diverse aankopen gedaan. Maar nog meer problemen gehad met de hulp en service. Personeelsleden uit het verleden die wel betrouwbaar waren, werken er niet meer. Na aanschaf PC die op diverse punten niet goed functioneerde gevraagd om mij uitleg te gevenen te helpen. Maar het was te druk. Na drie dagen gebeld te hebben naar de vestiging toe gereden. De betrokken medewerker stond zoals gewoonlijk buiten te roken. Hij accepteerde mijn commentaar niet en ging boos naar de baas. Deze deelde mij mee niet gediend te zijn van het feit dat ik commentaar had geleverd. Een andere medewerker hielp mij. Het was 5 minuten werk. Ik weet het, onkunde van mij, maar dan nog. Nadat ik een chromecast gekocht had zonder nederlandse gebruiksaanwijzing ben ik voor info terug geweest. Ik kreeg uitleg, maar zonder dat het artikel ooit gedemonstreerd was. De volgende dag weer terug omdat het apparaat niet goed werkte. Mogelijk onkunde van mij. De medewerker die mij hielp zei mij al dat hij geen verstand had van het apparaat. Hij liep naar achteren en kwam terug met de mededeling dat hij het mij niet kon uitleggen. Dat moest in het huis waar je de chromecast gebruikt. 's-middags naar Mediamarkt gegaan en ben daar volledig geholpen. Fijn dat je jezelf de beste van Nederland noemt, maar klantvriendelijkheid heeft men bij Forcys nog nooit van gehoord. Oh ja, op mijn opmerking dat ik voor 1000 euro spullen had gekocht, zei arrogantje die de sigaretten belangrijker vond, dat hij voor 10.000 thuis had staan. Grote jongen.
Mooi, na klazienaveen ook geen winkel meer in hardenberg of andere naam? kijk uit! Ik kom hier nooit weer. Die eigenaar wil ook totaal niet meewerken als je een klacht hebt. Zelfs niet als je daar al jaren klant bent geweest. Wees gewaarschuwd!
Prima winkel, even een netwerk kabel op lengte laten maken geen probleem. Klaar terwijl je wacht, en voor een nette prijs
In deze winkel kom ik al járen. Altijd deskundig, de tijd-nemend en zeer vriendelijk personeel met waarachtig góede adviezen. Ook reparaties kun je met een gerust hart aan hen overlaten.
Defecte laptop aangeboden ter reparatie. Verzoek om windows 10 te installeren. Na 2 weken bericht dat er niets meer mogelijk was, opslag medium te klein voor w 10 en tevens was de pc op geen enkele manier meer te benaderen, dus afscheid van nemen en nieuwe aanschaffen. Toch maar weer meegenomen en aan een collega gegeven die nog wel even wilde kijken maar geen expert was. Na 3 dgn. Bericht windows 10 was geinstalleerd en alleen het touchscreen moest nog even geactiveerd worden. Alles werkt perfect en snel. Rara hoe is dit mogelijk. Ik geef forcys 1 ster omdat ze geen kosten in rekening hebben gebracht. Voor mij geen forcys omdat mijns inziens de vakmanschap op de serviceafdeling ontbreekt. Nieuw kopen kan ook elders.
Altijd correct, zakelijk to-the-point en klantvriendelijk. Service was altijd top. Laatste ervaring Jan. '22 wat minder na het aanschaffen van een nieuwe 'All in one'.
Een nieuwe dure laptop besteld. Windows laten voorinstalleren in de winkel. Na twee dagen zie ik dat er een schroefje mist in de bodem en dat een paar andere los zitten. Er zitten twee beschadigingen in het aluminium doordat de bodem is losgewrikt. Ik ga terug naar de winkel en de verkoper overlegd, maar vraagt eerst nog beleefd of ik het zelf heb gedaan. PARDON? Ik zou terug gaan naar de winkel als ik het deksel zou openen? Ik ben toch niet achterlijk man! Natuurlijk heb ik een nieuwe laptop van 2 dagen oud niet geopend. Waarom zou ik? Meneer overlegd en zegt dat ie een nieuwe voor mij besteld. Of ik de doos achter wil laten voor het serienummer. De accu was nog vol, dus ik denk de laptop gaat retour dan laat ik ook de lader maar achter. Ik moet alleen nog even een paar privacy gevoelige dingen verwijderen die ik al had geinstalleerd. Akkoord. Na vier dagen krijg ik doodleuk een mailtje van ze dat het allemaal niet doorgaat. PARDON? lees de leuzen om je website! daar staat dat ze zich houden aan hun afspraken. Niet dus. Toen maar de eigenaar gemaild over dit voorval, ene boudewijn riemersma. deze man neemt het op voor zijn personeel en niet voor de klant, want die beweerd doodleuk dat de laptop in een verzegelde doos, gecontroleerd en wel en zonder beschadigingen is aangekomen bij hun, en zo ook het pand heeft verlaten. Ja, hij stond er zeker bij! Er is gewoon aan geknoeid door ze. Ik ben de enigste die die laptop in handen heeft gehad, en ik zal die schroeven er dus uit hebben gedraaid.
Ik wilde 2 stuks 17 inch laptops kopen Nou, een uitleg van niks en alles moest worden gevraagd aan de "chef super klant onvriendelijk, geen juiste informatie.Nee dat zinnetje op de gevel klopt niet !! En als je dan alleen een laptop wilt zonder OS kan dat niet ??? Dat riekt naar koppelverkoop. Ik gebruik Ubuntu enGEEN !!!! Windows 7, 8 of 10 Die zijn slecht en traag maar dat weten ze bij deze computerwinkel niet. Daar staat het serie nummer op de hardeschijf GEBRAND !!!!!!!! Laat me niet lachen maar het klonk serieus hoor ha ha ha ha Dus bij deze lokale winkel, geen laptops kopen, kijk op internet. Goedkoper veeeeeeel meer keus en je krijgt wat je wilt. Ook met Ububtu of linux of niks.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid