facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foppetenbroekmakelaardij

Foppetenbroekmakelaardij

Info

Via deze pagina probeer ik op een persoonlijke wijze Facebook vrienden te informeren over mijn makelaardij

Geschiedenis

Méér dan een makelaar!
U krijgt bij ons meer dan u van een makelaar verwacht. Wij willen namelijk niet alleen uw woning aankopen of verkopen. Nee, wij willen dat u zich prettig voelt. Per slot van rekening koopt of verkoopt u een woning. Dat vinden wij erg belangrijk!

Daarom doen wij er alles aan onze dienstverlening iets extra’s te geven. Wij willen door onze persoonlijke aanpak uw optimaal van dienst zijn, gaan actief op zoek naar de koper en leveren kwaliteit. Een samenwerking die staat als een huis.

Uw idee over prettig wonen.

De ene koper of verkoper is de andere niet. Uw wensen, verwachtingen, eisen en persoonlijke omstandigheden bepalen onze werkwijze. We besteden uiterste zorg aan de presentatie van ‘ons’ woningbestand.

We kunnen u adviseren in styling en zijn kind aan huis bij de sociale media.

Ja, we gaan graag ver. Nou ja, we zitten in de regio van Peel en Maas van Meijel, Panningen Helden, Maasbree, Kessel, Baarlo tot Venlo. En daar kennen we de markt van haver tot gort. De mensen ook trouwens. We weten welke faciliteiten er om de hoek liggen en wat er leeft bij de gemeenschap. Omdat we ons werkveld zo goed kennen, kunnen we snel en flexibel inspringen op uw ideeën over prettig wonen. Bovendien houden we alle juridische ontwikkelingen ook goed bij, zodat we deze belangrijke zaken kunnen meenemen in ons advies.

Het is vooral de manier waarop een woning wordt verkocht of aangekocht die voor ons belangrijk is. Ten slotte willen we méér zijn dan een makelaar!



"Méér dan een makelaar!U krijgt bij ons meer dan u van een makelaar verwacht. Wij willen namelijk niet alleen uw woning aankopen of verkopen. Nee, wij willen dat u zich prettig voelt. Per slot van rekening koopt of verkoopt u een woning. Dat vinden wij belangrijk!Daarom doen wij er alles aan onze dienstverlening iets extra’s te geven. Wij willen door onze persoonlijke aanpak uw optimaal van dienst zijn, gaan actief op zoek naar de koper en leveren kwaliteit. Een samenwerking die staat als een huis.Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de stille verkoop van woningen in het hoger marktsegment."
Adres: Schoolstraat 11, 5981AH Panningen
Telefoonnummer: 0773079740
Stad: Panningen
Route: Schoolstraat 11
Postcode: 5981AH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kavel Te Koop Kavel Te Koop 1 meter Op deze pagina kun je bouwkavels te koop zetten. De eerste kavels zijn prachtige kave...
Aelmans Vastgoed Aelmans Vastgoed 354 meter Makelaar Bart van den Berg heeft bemiddeld in de verkoop van het huis van onze overle...
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst ad Maas Maison Makelaars Peel en Maas / Horst ad Maa... 716 meter Opgelet! Wij hebben slechte ervaringen met Maison makelaars, hij verkoopt een huis me...
Recensies
Zojuist de mooiste beoordeling, die ik me maar kan wensen, ontvangen van de verkoper van een pand in Panningen. Foppe ten Broek mag zich met recht méér dan een makelaar noemen. Hij is zeer betrokken en heeft veel begrip getoond voor de situatie met mijn zieke vader. Hij heeft mij met veel deskundigheid in elke fase uitstekend begeleid met de verkoop van de seniorenwoning na mijn vaders overlijden. Van begin tot einde heeft hij uiterst adequaat in mijn belang gehandeld en heeft het vertrouwen dat mijn vader en ik in hem hadden volledig waargemaakt. Foppe, nogmaals bedankt! Wat anderen zeggen: Funda beoordelingen 9 Erg goed.
Gewoon een goede makelaar. Doet inderdaad meer dan een makelaar! Zoals aankoopadvies en begreleiding. Ook als het wat ingewikkelder wordt.
Prima makelaar. Ook in de praktijk blijkt dat hij méér is dan een makelaar!
Uitstekende en persoonlijke dienstverlening. Bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid