facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foppenplas

Foppenplas

Info

De Foppenplas is het deel van de Foppenpolder dat in 1989 onderwater is gezet voor de waterrecreatie

Adres: Foppenpolder, 3155 EA Maasland
Stad: Maasland
Route: Foppenpolder
Postcode: 3155 EA



op zoek naar gerelateerd: Foppenplas vissen
Recensies
Heerlijk om er te zijn
Prachtig stukje natuur tussen Maassluis en Vlaardingen echt de moeite waard
Leuke plek voor een kanotochtje. In en rond de plas een aantal steigers waar je kunt pauzeren. In- en uitstappen en parkeren kan goed bij restaurant Vlietzicht.
De Foppenplas is een deel van de Foppenpolder dat in1989 onder water is gezet voor recreatiedoeleinden. In het zomerseizoen is het een populair oort voor watersportrecreanten.
Mooi gebied waar je heerlijk kan varen, vissen en. Nadeel, je hoort de A20 best wel goed, zeker met zuidwester wind bijna altijd. Makkelijk met de fiets bereikbaar vanaf Maasland en Vlaardingen. Er zit ook een oer gezellig restaurantje het jachthuis.
Prachtig meer zonder snelle speedboten, heel afentoe een zuipschuit maar over het algemeen een mooi stil meer. Heerlijk om in te zwemmen
Leuk maar steigers mogen wel wat vaker schoongemaakt worden
Erg lekkere en rustige plek. Één klein minpuntje. De Westlandse gaypride herrie bierboten met overdreven stereo installatie's.
Het 'einde' van de weg?
Mooie plas, vlakbij onze haven. Leuk om aan te meren en te wandelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid