facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foot Connection

Foot Connection

Info

EEN ANDERE KIJK OP VOETEN, LOPEN, BEWEGEN EN SPORTEN

Geschiedenis

Podologie; individuele op maat met de hand gemaakte zolen en schoenaanpassingen

Adres: Dahliastraat 72, 4101 HE Culemborg
Telefoonnummer: 0345520330
Stad: Culemborg
Route: Dahliastraat 72
Postcode: 4101 HE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Bikefitting culemborg, Pedicure Culemborg, Fysiotherapie Culemborg
Recensies
Zooltjes voor onze dochter aan laten meten omdat ze last had van haar hak. Los van het feit dat David een vakman is heeft hij onze dochter ook nog eens ontzettend vriendelijk geholpen. We zijn 2x op controle terug geweest en zooltjes zijn aangepast en zelfs een keer door de brievenbus gedaan, top service! Tot slot bleek 5 maanden later dat onze verzekering meer eigenrisico dekte dan gedacht, dit werd eerlijk gecommuniceerd en we hebben een aanzienlijk bedrag terug gestort gekregen. Super eerlijk…. We waren er nooit achter gekomen.
In verband met klachten aan linkerknie sinds een jaar, voor second opion naar footconnection geweest. Wat bleek dat mijn zooltjes het jaar daarvoor nieuw aangemeten door Twan van gaanenstaan podotherapie deugden niet. Konden ook niet aangepast worden door David. De oudere zooltjes die ik nog had van Femke Swinkels waren nog wel goed en konden wel aangepast worden. Ik ben blij dat ik dit heb laten controleren zodat ik nu met betere zooltjes weer correct kan lopen en mijn pijnklachten kan worden verholpen. Ik vind David deskundig en ik vind vooral de loopanalyse op de loopband een pre want dan kan je goed zien hoe je loopt. Iets wat bij Gaanenstaanpodotherapie niet wordt gedaan.
Ondanks de vele goede recensies en een positieve doorverwijzing, hebben wij helaas een erg negatieve ervaring gehad, vooral op het vlak van klantvriendelijkheid. Voor een mogelijke zoolaanpassing voor onze dochter, hadden wij van te voren gebeld over de prijs. Het onderzoek zou gedeclareerd worden als fysiotherapiebehandeling, het zooltje zouden we moeten betalen. Na een onderzoek van nog geen half uur, kregen we een rekening van 160 euro, waarvan 30 euro voor het zooltje. Los van de vraag of een rekening van 130 euro voor het onderzoek zelf redelijk is, was ons iets anders voorgespiegeld. Dit hebben we aangekaart en uiteindelijk kregen we de heer Evers eigenaar zelf aan de lijn. Uitkomst: Ze erkenden hun fout, maar desondanks moesten we de rekening gewoon betalen, en anders moesten we maar naar een ander gaan. Hoewel hun deskundigheid vast goed zal zijn, geloven ze blijkbaar niet in beloftes nakomen en hun best doen voor hun klanten.
Bikefitting gedaan en zooltjes laten maken, met bij heel tevreden en merk veel verschil. In korte tijd goed geholpen doordat de behandelaar heel ervaren was
Mijn ervaringen bij FootConnection zijn SUPER! Leuke meedenkende mensen, kundig personeel, vriendelijk, gastvrij en werken op tijd! Daarnaast steunen ze op diverse manieren individuen en verenigingen in de TOPSPORT MAAR OOK IN DE AMATEURSPORT EN INVALIDE SPORT. Ik zeg CHAPEAU!
Prettige sfeer en goede service! Therapeuten met veel kennis en ervaring. Goede combinaie tussen fysiotherapie en podologie. Sympathieke en professionele houding. Dat is erg fijn.
Zeer professionele praktijk. Zou ik iedereen aanraden
Uitstekende en professionele analyse en behandeling.
Goede oplossing gevonden voor mijn probleem
Kundig en super service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid