facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foodtruck Booker.nl

Foodtruck Booker.nl

Info

Foodtrucks zijn “hip and happening” en niet meer weg te denken uit het straatbeeld! Deze mobiele smakelijke trend is overgewaaid uit Amerika en kom je tegenwoordig steeds vaker tegen; zo ook de foodtrucks van Foodtruck Booker.nl.

Geschiedenis

Foodtrucks zijn “hip and happening” en niet meer weg te denken uit het straatbeeld! Deze mobiele smakelijke trend is overgewaaid uit Amerika en kom je tegenwoordig steeds vaker tegen; zo ook de foodtrucks van Foodtruck Booker.nl. Met in totaal zes verschillende foodtrucks voorzien we verjaardagen, jubileums, bedrijfsevenementen, bruiloften en festivals van een passende foodtruck. Van bijvoorbeeld onze “Power to the Pieper” foodtruck tot aan de volledige catering. Zo zorgt Foodtruck Booker.nl desgewenst voor de volledige aankleding (meubilair, stretch-tent etc), bedienend personeel, drank en zelfs muziekband of DJ. Foodtruck Booker.nl is een one-stop shop voor ieder evenement van groot tot klein!

Onze foodtrucks en cateringdiensten trakteren de smaakpapillen van de gasten en zorgen voor een onvergetelijke dag. Daarnaast zijn de foodtrucks nagenoeg overal inzetbaar en voldoen ze aan alle normen en eisen op het gebied van hygiëne en (brand)veiligheid. Naast besloten evenementen staan de foodtrucks van Foodtruck Booker.nl wekelijks op verschillende evenementen in Nederland, Duitsland en België. Bekijk onze agenda of like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de verschillende Foodtruck Festivals.

Adres: Melkmarkt 2, 1601 HC Enkhuizen
Telefoonnummer: 0613214255
ln.rekoobkcurtdoof@ofni
Stad: Enkhuizen
Route: Melkmarkt 2
Postcode: 1601 HC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vegan Way To Go Vegan Way To Go 251 meter Vegan and organic catering business with a pop-up tea corner and take away restaurant...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid