facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foodmaster Vlissingen

Foodmaster Vlissingen

Info

Foodmaster Vlissingen is een cafetaria waar je de lekkerste burgers, frites en snacks besteld. Om gelijk van te genieten of om mee te nemen voor onderweg. Medio maart 2018 geopend!!

Adres: Dreesstraat 10, 4384DC Vlissingen
Stad: Vlissingen
Route: Dreesstraat 10
Postcode: 4384DC


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00
Dinsdag: 16:00 - 21:00
Woensdag: 16:00 - 21:00
Donderdag: 16:00 - 21:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: foodmaster vlissingen menu, foodmaster prijzen, cafetaria foodmaster vlissingen, foodmaster bestellen, foodmaster middelburg, foodmaster paauwenburg, foodmaster menu, snackbar vlissingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
It's Burger It's Burger 2 km Goed eten prima service
Recensies
Leuke zaak! Snelle service en bijna altijd vriendelijk personeel. Maar vooral lekkere burgers!
1 keer geprobeerd en vond het niet veel bijzonders. Friet viel tegen. Vlissingen heeft helaas voor de Cafetaria Foodmaster veel betere Snackbars. Zal waarschijnlijk voor mij eens en nooit meer blijven.
Lekkere friet, pindasaus en frikandellen speciaal. Vriendelijk personeel. Ga hier zeker nog vaker heen!
Niet voor herhaling vatbaar! Broodjes hamburger smakeloos met een vreemd kruidenpapje erop. Frikadellen te ver door gebakken dus hard. Voor acht personen friet besteld maar erg weinig. Belachelijke prijs voor wat je krijgt.
Bestel regelmatig bij Foodmaster. En altijd echt lekker. Neem meestal een burger en friet. Smaakt altijd goed. Tot nu toe nog nooit teleur gesteld. En t eten vult altijd goed. Af en toe lange bezorgtijd maar dat is te verwachten als je in het weekend besteld.
Goede producten. Veel keus. Smaakt heerlijk!
Heerlijke saté, snelle service.
Frietjes en snacks precies goed, krokant warm afgeleverd. Soms kun je merken dat het drukker is want dan duurt het wat langer, maar dat is het zeker waard. Keurig en zorgvuldig verpakt in degelijk materiaal, vriendelijk en netjes aan de deur, ik word hier heel blij van. Dikke pluim.
Niet echt geweldig
Snelle service en lekkere friet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid