facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foodmaster King Lao

"In 2014 zijn wij als Foodmaster King Lao Aalsmeer begonnen. We wilden een ruime zaak waar mensen genoeg gelegenheid hadden om te kunnen zitten. Dat is ons gelukt en we zijn trots op wat we hebben neergezet.Huisgemaakte specialiteitenWij omarmen de frituurcultuur door met A-merken te werken. Snacks, frites en meer zijn dus van hoge kwaliteit. We bieden een ruim assortiment, zodat iedereen wel wat lekkers op het menu zal vinden.Wij zetten graag nog een stapje extra door ook huisgemaakte specialiteiten aan te bieden. Door onze oosterse achtergrond weten wij in het bijzonder hoe een goede loempia te maken. Veel van onze klanten zijn dan ook te spreken over deze snack.Goede serviceAan onze gerechten besteden we altijd veel aandacht."
Adres: Ophelialaan 139 , Aalsmeer 1431 HD, NL
Stad: Aalsmeer
Route: Ophelialaan 139
Postcode: 1431 HD



op zoek naar gerelateerd: Snackbar Aalsmeer Ophelialaan, Thuisbezorgd Aalsmeer, Snackhouse Aalsmeer, Poldermeesterplein Aalsmeer, King Lao menu, Snackbar Kudelstaart, Snackbar Aalsmeer, Foodmaster Aalsmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café De Praam Café De Praam 1 km Afgelopen zaterdag hier gegeten 18-2-23. Was ALTIJD lekker om hier te gaan eten ben ...
Recensies
Heerlijk gegeten vandaag! Elk kwartaal hebben zij een aantal nieuwe specials, deze heb ik vandaag geprobeerd. En jeetje, wat een smaak explosie! Hygiënisch, snelle service, vriendelijk personeel en eigenaren die tijd hebben voor een gezellige babbel. Wat wil je nog meer?
Vanavond besteld 1 vega cheeseburger, 1 hamburger speciaal, 2 patat en 2 grote milkshakes. Thuis kwam uit de zak 2 gewone cheesburgers, 1 broodje hamburger, 2 patat, 1 grote milkshake en 1 middel milkshake. Was erg chaotisch op dat moment door veel klanten die ter plaatse wilden eten.
Broodje kroket, broodje pulled pork en een uitsmijter gegeten. De opmaak borden mag wel wat beter. Zag er wat karig/saai uit. Doet niks af aan de kwaliteit. Die was prima. Fijn dat je ook naar het toilet kunt. Parkeren: Als er plek is kun je gratis voor de deur parkeren
Heerlijke loempia's gegeten. Deze zaak verkoopt patat, kroketten, frikadellen enz. Maar ook nasi, bami en complete maaltijden om mee te nemen.
Afgelopen week langsgekomen na een dagje Amsterdam. Eten is lekker en service is top. De huisgemaakte loempia is echt een aanrader. Sfeer cafetaria is top.
Een grote aanwinst voor Aalsmeer! Prijs/kwaliteit zeer goed. Service was goed werd geholpen door een vriendelijke dame. En het eten was ook zeer goed. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Super vriendelijk personeel! En goed eten! Veel keuze aan snacks en leuk al die thema’s.
Altijd zeer nette service, een uitgebreid menu van de frituur tot broodjes of een heerlijke plate. Als je in Aalsmeer bent zeker een goed adres om even te snacken.
Vriendelijk personeel, goede service en lekker eten!
Vandaag 12-6-2021 om 14:00 moesten we hier in de beurt zijn en zochten een snackbar om te lunchen. Wat een top snack bar! Klantvriendelijk, kindvriendelijk, diervriendelijk, zeer schoon en nog veel meer. Eten wordt heel netjes bereid en gepresenteerd. Kortom als je voor kwaliteit gaat, gewoon hiernaartoe komen. Helaas wonen wij niet in de buurt maar gaan er zeker snel heen. Van ons krijgen de dame die ons geholpen heeft en de zaak een dikke 10! Familie 2 volwassenen, kind van 12, hond 4 maanden oud.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid