facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foodbar Zilvr

Foodbar Zilvr

Info

Ongedwongen eten en borrelen in een huiselijk ambiance. Wij hebben passie voor service, gastvrijheid, gerechten, exclusiviteit en bijzonder zijn!



"Welkom bij Foodbar Zilvr!Foodbar Zilvr maakt deel uit van het gezelligste straatje van Wageningen. Gevestigd in een historisch pand naast Cafe Loburg heeft Zilvr alles in huis om een onvergetelijke avond te verzorgen.Geniet van de verschillende borrelhapjes op onze borrelkaart of een verrassing aan smakelijke gerechten door de chef.De verfijnde gerechten, prachtige opmaak, gezellige sfeer en warme service maken een complete avond uit!Zodra het weer mag, staan wij van donderdag tot en met zondag vanaf 16:00 klaar voor onze gasten."
Adres: Heerenstraat 47, 6701DH Wageningen
Telefoonnummer: 0651843270
Stad: Wageningen
Route: Heerenstraat 47
Postcode: 6701DH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LUCA LUCA 65 meter Muziek was voor 80% rotzooi met slechte overlappingen, veel herhalingen ook. De club ...
D.L.V. Nji-Sri D.L.V. Nji-Sri 139 meter Sociëteit van de studentenvereniging D.L.V. Nji-Sri
DIELS restobar DIELS restobar 195 meter Het eten was prima. Hoewel er veel personeel was was de bediening traag. Fijn: voldoe...
Hotel de Wereld Hotel de Wereld 216 meter Gegeten bij Lev. Begon met fout opgenomen bestelling. Verder vielen de diners wat teg...
Hotel De Wereld Hotel De Wereld 216 meter Als zangeres verzorgde ik hier de livemuziek tijdens een bruiloft en wij werden super...
De Vlaamsche Reus De Vlaamsche Reus 252 meter Wat een prachtig Speciaalbier café. En eigenlijk is dit een Speciaalbier esthablishm...
Café De Tijd Café De Tijd 287 meter Het eten was echt heerlijk, binnen en buiten ziet het er gezellig uit. Vriendelijk pe...
Hunker Bunker Hunker Bunker 2 km Leuke tent, matig pils en de vloer plakt.
Sports Pub de Bongerd Sports Pub de Bongerd 2 km Groot onoverzichtelijk complex. Kantine is druk en heeft echt te weinig zit plek.
Woeste Hoeve Woeste Hoeve 2 km Altijd gezellig en prima muziek, af en toe wel een beetje warm binnen Je betaald hier...
Recensies
Wat een aanwinst voor Wageningen! Heerlijk gegeten, creatieve, heerlijke gerechten. Vriendelijke en deskundige bediening en een gezellige inrichting met goede stoelen. Aanrader als je verrast wilt worden met goed eten waar echt over nagedacht is .
Fantastische gerechten, en zeer vriendelijke bediening met kennis van zaken.
Heerlijke zelfgemaakte vegetarische gnocchi afgehaald. Alles stond netjes op de afgesproken tijd klaar. Verassende kleinigheidjes bij de hoofdmaaltijd! Verder was er ook nog aandacht besteedt aan zoveel mogelijk recyclebare verpakking, echt top. Eten was wel relatief zout, maar dat is echt het enige op te merken. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Wij komen zeker terug!
Sfeervol, de indeling van de tafels geven veel ruimte voor privacy. Vriendelijk personeel en smaakvol eten. Leuk om je te laten verrassen met het meerdere gangen menu. De schappelijke meerprijs voor bijgerechten mag wel vermeld worden.
Het eten is super goed. Zeker het idee er achter. Keuze uit verschillende gangen in een verassing menu. Alleen de prijs is ook een verassing. Bij een volwaardige 3 gangen menu verwacht ik toch dat er patat of aardappelen erbij zitten en dat er geen meerprijs word berekend van € 4,00 sterker nog je krijgt 1 bak voor 4 personen de zelfde bak als voor twee personen dus bestelde wij er een bak bij kan je € 8,00 betalen. Dan het dessert zeer smaakvol maar op de lijst was een optie voor een meerprijs prijs zelf niet genoemd om een kaas plankje te nemen. Later zien we op de bon €4,50 extra. Ook dat vonden we aan de hoge kant. Misschien beter om alle prijzen van te voren te vermelden.
Zeetong.........een mooie vis met een tere smaak en daarom een van mn favoriete gerechten. Zilvr heeft m niet standaard op de kaart, maar een collega was zo attent om vooraf in overleg met de kok toch zeetong te laten serveren. Perfect gebakken licht bruin met een mooie opmaak als voorgerecht!! en dat is niet vanzelfsprekend is mn ervaring. De andere gerechten waren ook zeer geslaagd, een mooie malse ribeye als hoofdgerecht, lekker frisse salade als eerste voorgerecht en mooie kaasjes als dessert. Prima begeleidende wijnen. Helemaal top.
Hier kan je heerlijk eten in een relaxte ambiance. Twee echte vakvrouwen hebben ons een heerlijke avond bezorgd. Verassende combinaties van ingrediënten zorgen voor heerlijke rondes. Door de sommelier werden er als kers op de taart lekkere wijnen bijgeserveerd. Verrassend goed dessert: niet te zoet of te zwaar, maar net zo goed uitgebalanceerd als de andere gangen. Aanrader!
Héérlijk gegeten en genoten van de gezellige omgeving. Wij hadden een verrassingsmenu en verrast werden we zeker. Écht genieten. De kok was geweldig maar we willen een extra compliment aan Helena geven. Wat een aanwinst is dat , ze bediende in haar eentje met af en toe hulp van de kok en stond achter de bar en had voor iedereen een praatje echt bewonderenswaardig, wat een gastvrouw. De planning was ook goed, ondanks dat ze maar met z'n 2en waren hadden ze alles onder controle . Graag tot een volgende keer. Gr. Ab en Heleen Nab.
We hebben vanavond de gerechten van Zilvr laten thuisbezorgen vegetarisch menu en ontzettend genoten. Heerlijk eten, leuk ingepakt, thuis met weinig moeite te ‘bereiden’, netjes op tijd bezorgd. Verrassend goed!
Hi Team Zilvr, Dank voor jullie buitengewoon gastvrije ontvangst. Complimenten Helena, hoe je het zo ontzettend fijn en goed voor elkaar hebt. We hebben meer dan genoten van de heerlijke gerechten die met zoveel passie zijn bereid. Het was super en wat een fijne ambiance. Ik kom hier heel graag terug en zal jullie te gekke plekje van harte aanbevelen. Niets dan lof. Groetjes, Elsie en Wolf wij zaten bij het raam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid