facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Food4all - Turkse Specialiteiten

Food4all - Turkse Specialiteiten

Info

Ons menu reikt van pide tot heerlijke grill- en ovengerechten, van soepen en frisse salades tot traditionele Turkse nagerechten en natuurlijk de baklava.



"Bij Food4all worden dagelijks verse maaltijden bereid, dit doen we altijd met dagverse producten. Onze Turkse specialiteiten worden op traditionele wijze klaargemaakt.Ons menu reikt van pide tot heerlijke grill- en ovengerechten, van soepen en frisse salades tot traditionele Turkse nagerechten en natuurlijk de baklava."
Adres: Peperstraat 8, 8911 JA Leeuwarden
Telefoonnummer: +31622208018
Stad: Leeuwarden
Route: Peperstraat 8
Postcode: 8911 JA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Bosporus Restaurant Bosporus 114 meter Vriendelijk personeel en een fijn terras. De borrelhapjes valt het een en ander over ...
Turks Specialiteiten Restaurant Saray Leeuwarden Turks Specialiteiten Restaurant Saray Leeuwa... 255 meter We hebben met z'n tweeën heerlijk genoten van de 'All you can eat' optie. Voor 30 eur...
Recensies
Eten smaakte voldoende. Wij hadden 3 Turkse pizza's met gehakt. Beleg was alleen gehakt met tomatensaus. Garnering een karig plakje tomaat en komkommer. Saus was een tzatziki saus. Iets te veel knoflook. Smaak van pizza was beetje flauw. Gelukkig stond er een stelletje met zout en olijfolie. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Zaak was netjes. Maar je zag wel dat ze net geopend waren. Ik vond het eten wel te duur voor de hoeveelheid dat je krijg. 1 pizza kost €3,50.
Gezellig en zeer sociale eigenaar. Je voelt je gelijk welkom..de broodjes Donner gaan er bij mij altijd als zoete broodjes naar binnen. Het broodje is heerlijk en niet zoals bij velen zo'n dun pitabroodje maar een echt heerlijk vers Turks broodje ..Aanrader dus hahah
Vriendelijke medewerker/eigenaar, daar valt niets op aan te merken. Echter is het eten van zeer en zeer slechte kwaliteit. Totaal niet vers! Bij binnenkomst hebben we nog even getwijfeld of we er wel moesten eten. De donerrol was op dus waar hij de doner die we hebben besteld vandaan heeft getoverd was een raadsel. Vers was het in ieder geval absoluut niet! De prijzen in verhouding tot de porties/kwaliteit is gewoon te absurd. De deeg van de pides viel uit elkaar omdat het al een paar dagen oud is. Kortom, we waren zeer telleurgesteld en om het nog meer af te maken hebben we de dag erna allemaal buikpijn en diaree. Tip voor de mensen die deze zaak overwegen: ga niet eten bij een restaurant die leeg is want de kans dat je eten vers is is niet heel groot.
Vriendelijk personeel en zeer goed eten. Ik bestel hier wekelijks. Het restaurant zelf is ook zeker een aanrader. Je krijgt gratis thee tijdens het wachten en ze nemen uitgebreid de tijd voor je.
Top echt top . Eigenaar zeer vriendelijk Het eten is niet normaal lekker . Als ik aan lekker eten denk denk ik meteen aan Turlu maaltijd . Probeer maar je zal smullen .
Broodje kippendij was lekker. Naast de knoflooksaus die ik had besteld ook tzatziki mee gekregen om die ook te proberen
Het personeel was heel erg vriendelijk en liet ons allemaal dingen proeven het werd vers gemaakt voor onze ogen echt een top restaurant zeker een aanrader!
Aardig personeel! Super vriendelijk! Lekker eten, ook voor een snelle hap.. maar wel een beetje weinig keus
Zeer goede kwaliteit döner. Goed en aardig personeel. De thee is een aanrader voor na het eten.
Ik heb samen met mijn vriendin de mixed grill gehad. Was heel erg goed en de eigenaar is ook ook top gastheer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid