facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Food republic Da-Xin

Food republic Da-Xin

Info

In ons sfeervolle restaurant aan het gezelligste plein van Vlissingen maakt u kennis met een rijkdom aan smaken uit verschillende oosterse keukens.

Adres: Beursplein 5 , Vlissingen 4381 CA, NL
Telefoonnummer: 0118 414 766
ln.tendnaleez@nixad
Stad: Vlissingen
Route: Beursplein 5
Postcode: 4381 CA


Openingstijden

Maandag: 11:30-22:00
Dinsdag: 11:30-22:00
Woensdag: 11:30-22:00
Donderdag: 11:30-22:00
Vrijdag: 11:30-22:00
Zaterdag: 11:30-22:00
Zondag: 11:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: food republic da xin vlissingen, daxin vlissingen verbouwing, da-xin menukaart, chinees vlissingen, da-xin vlissingen menukaart, de lange muur vlissingen, food republic daxin, daxin vlissingen openingstijden
Recensies
Wat een asociale klantonvriendelijke personeel werkt hier!! vooral de telefoniste. Op thuisbezorgd staat garnalen sate, krijg je er zo ham op. Terwijl er ook in de beschrijving duidelijk is aangegeven dat er geen ham/kip of vlees in het eten mag omdat ik harstikke allergisch ervoor ben .Menu slaat nergens op, en er word niet volledig verteld wat er in je keuze zit. Bel je ze, wordt er nog op je gesnauwd. Super onprofessioneel!! 1 ster is zelfs te veel. Respectloze wezens. Ik raad het heel erg af om hier te bestellen. Ze nemen de klant gewoon niet serieus.
We hadden aangegeven geen varken/vlees te willen in onze bestelling! En toch nog garnalen gekregen die gewikkeld was in bacon! Daarna nog ons de schuld te geven!! Deze restaurant is NIET EENS EEN STER WAARDIG!!
Het was echt zo slecht. IVm met eerdere ervaringen geen 1 ster gegeven. De saté was helemaal uitgedroogd verbrand. De saté saus proefde verbrand. De babi bang gang was ook helemaal droog en verbrand. Het was echt een grote treurnis.
Heerlijke chinees!!! echt genoten. Indische rijsttafel voor 2 pers. was top. Meer dan genoeg. Met alleen kip in de gerechten. Omdat we geen varkensvlees willen. En zelfde prijs € 30,50. Snelle bezorging. Goed warm. Een aanrader. Onze comlpimenten.
[over afhaal/bezorgen] Fijn dat Da-Xin weer terug is. Het levert Chinese gerechten zoals je verwacht tegen een leuke prijs. We hebben gesmuld. Een aanwinst voor de Vlissingse binnenstad, waar tijdens de sluiting van Da-Xin geen goede Chinees meer te vinden was.
heel erg zonde....pas weer geopend...en niet goed...alles koud, bijna elke bestelling wordt iets vergeten, sauzen te zout....en wachttijden te lang
Bediening en eten was in vergelijking met "vroeger", minimaal. Ga ervanuit dat het in de toekomst weer beter wordt, net als"Vroeger".
Vanavond van een heerlijke chinese rijsttafel genoten bij Da Xin in Vlissingen. Het eten was heerlijk en de bediening zeer vriendelijk en gastvrij! Een aanrader :
Kwaliteit/prijs verhouding prima. Bij afhaling lange wachttijd ondanks restaurant leeg
Lekker gegeten simpel maar goed Bediening moet nog iets leren Nl Nederlands
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid