facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Food Plus

Food Plus

Info

Food Plus is een ambitieuze organisatie uit het zuiden van Nederland. Samen met een team van kokende ondernemers dragen wij zorg voor vakbekwaam personeel dat u tijdelijk of voor langere termijn invulling geeft van uw personeelsbehoefte.

Geschiedenis

Meer informatie? Mail naar [email protected] Of ga naar de website www.foodplus.nl



"Food Plus is een ambitieuze organisatie uit het zuiden van Nederland. Samen met een team van kokende ondernemers dragen wij zorg voor vakbekwaam personeel dat u tijdelijk of voor langere termijn invulling geeft aan uw personeelsbehoefte."
Adres: Vasco Da Gamastraat 18, 5665 GL Geldrop
Telefoonnummer: 06-22889830
Stad: Geldrop
Route: Vasco Da Gamastraat 18
Postcode: 5665 GL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Keukentafel De Keukentafel 1 km Creatief kokerijtje
Tapasta Dimama Tapasta Dimama 2 km Heerlijk gegeten! En ze hebben een mooi nieuw dak op het huis.
Frietjeontour.nl Frietjeontour.nl 2 km Het klinkt cliché, maar na het lezen van de reviews gekozen voor Frietje On Tour! Wat...
Cocody enjoy&celebrate Cocody enjoy&celebrate 2 km De mooiste locatie voor uw Bruiloft, bedrijfsfeest, evenement, borrel, jubileum. Terr...
CaterEvents CaterEvents 2 km Buitengewoon wat een kok. 30 gasten mega menu en hij maakte alles zonder stress ter p...
Adriaans Barbecue Catering & All-in Evenementen Adriaans Barbecue Catering & All-in Evenemen... 3 km Barbecue geven zonder veel geregel? Wij verzorgen uw partij helemaal en verzekeren u ...
Recensies
Food+ is voor mij een top bedrijf om voor en mee samen te werken. Door de diversiteit aan opdrachten is geen dag hetzelfde. Met het netwerk van gepassioneerde, ambitieuze en vakbekwame freelance chefs delen we graag onze kennis en kunde en dat maakt iedere opdracht weer een plezier om te mogen doen. Kortom Food+ is voor mij een fijn bedrijf om mee samen te werken.
Food+ is voor mij een fijn en betrouwbaar bedrijf, ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, ze zijn persoonlijk, betrokken, staan voor je klaar, denken met je mee en ze leveren mij vele leuke en diverse opdrachten op waar ik mijn kennis en kunde goed kan uitvoeren. Kortom ik werk enorm graag samen met Food+.
Deze organisatie geeft me genoeg werk, dat echt altijd bij me past. Ze hebben me vertrouwen en kansen gegeven. Nu slaag ik bij diverse prachtige zaken, Foodplus geeft mij ontwikkeling en succes. Voor mij is dat alles waard! Als je twijfelt, geloof me, gewoon doen. Mij heeft het veel geluk gebracht, dat is echt zo. Foodplus bedankt! Bij deze bedank ik ook Dion Verbeek, die me naar deze organisatie geleid heeft.
FOOD+ is voor mij een betrouwbare, deskundige, betrokken en flexibele organisatie. Zorgen voor een goede & snelle invulling van allerlei koks diensten. Ze hebben een breed netwerk met vakbekwame chefs & dienstverleners; voor ieder segment. Het is fijn zaken doen met ze. Denken mee in oplossingen en ondersteuning op een breed keuken & restauratief gebied. Antoine is een gedreven & deskundige chef en weet waar hij het over heeft en waar hij voor staat. Ik ken hem nu persoonlijk al zo'n 10 jaar en het contact is altijd zeer prettig.
Top bedrijf. Werk nu al een tijd samen met Food+ en alleen maar positieve ervaringen. Food+ is groot geworden door klein te blijven, persoonlijk contact, korte lijntjes en een ontzettend fijn team. Daarnaast heb ik al vele mooie opdrachten voor Food+ mogen werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid