facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Food Connect

Food Connect

Info

Houdt u ook van vers en lekker eten? Bestel dan eens de heerlijke verse en vriesverse gerechten en handige boodschappenservice van Food Connect. Kijk voor meer informatie op: http://www.foodconnect.nl

Geschiedenis

Food Connect Maaltijdservice is een leverancier van verse en vriesverse maaltijden en verse boodschappen.

Niks is fijner dan lekker kunnen aanschuiven zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Soms komt het er gewoon niet van; drukke dag, te laat thuis, of u bent niet in staat zelf te koken. En toch wilt u graag goed en gezond eten.

Voor die momenten zijn er de maaltijden van Food Connect. Heel veel keuze, gemakkelijk te bestellen, gewoon thuisbezorgd en lekker.

Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zoutarm of een dieet? Het is zo geregeld.

Dat geldt trouwens ook voor het bestellen. Met de persoonlijke menukaart kunt u elke dag kiezen waar u zin in heeft, aangevuld met verse boodschappen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.foodconnect.nl

Adres: Plesmanweg 28, 7602 PE Almelo
Telefoonnummer: 0888 - 10 10 10
Stad: Almelo
Route: Plesmanweg 28
Postcode: 7602 PE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30
Zaterdag: 08:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Food Connect vacatures, Food Connect - Webshop, Food Connected, Food connect maaltijd thuis, Plesmanweg 28 Almelo, Maaltijdvoorziening Almelo, Livio maaltijden, Webshop Food
Recensies
10 dagen pakketten bami nasi spagetti bloemkool enz gehad. Alles vn de hele groep in de afvalbak beland. Niet te vreten.
Ik heb bijna 1 jaar al maaltijden van food connect. En ook vegetarisch. De vleesvervangers zijn niet lekker maar waarom niet meer met uien champignons en tomaten, kaas en eieren in de maaltijden verwerken. De vleesvervangers zijn slap en smakeloos. Verder ben ik redelijk tevreden. Ook de groenten soms wat te lang gekookt. De prijs van de maaltijden zonder vlees zijn wat hoog. Maar ja nu met de energieprijzen snap ik het wel. De bezorging is ok. En ik ga nog even door met de food connect want zelf kan ik het niet meer.Dus toch wel alles een pluspunt en alles keurig afgehandeld.
Wat een verschrikkelijk bedrijf dit, Klanten laten ze in de steek en het personeel wat er werkt worden behandeld als vuil en heerst er een angst cultuur. Er loopt personeel rond die zichzelf als leidinggevende waant en die het ook nodig vind leugens te verspreiden en mensen op hun vrije dag om 7 uur sochtends wakker belt. Zo kan ik nog uuren doorgaan. DIKKE afrader!!!
De maaltijden zijn goed voor de prijs.vooral de sausjes heel lekker.nette bezorging.alleen de betaling zou makkelijker zijn met ideal link.oude mensen kunnen dit vaak niet zelf doen dus zijn afhankelijk van hun kinderen
Ben 7 dagen mantelzorger dus dit is voor mij perfect eten is goed
Drie maaltijden besteld en vergeleken met concurrent X. Ik heb dezelfde maaltijden besteld als bij bedrijf X om zodoende een goede vergelijk te kunnen maken. Bezorging niet op de afgesproken datum. Ik ben een kritische eter en lust alles. Ex-defensie dus alles wat warm is, is lekker. Drie maaltijden heb ik laten staan. Stamppotten niet lekker, vlees te zout, gehaktbal smaakloos, groente gekookt tot gebitloos eten. Over smaakt valt te twisten maar ik word hier niet heel blij van.
Een gehandicapte man, die niet zelf kan koken, zonder overleg, geen maaltijden meer leveren, dat vind ik crimineel. Er is een afspraakmet jullie dat rond de 27e betaald wordt. Vanwege Hemelvaart liep dat eetje vertraging op. Vae betalingen gewoon klaar. U kunt dit niet maken.
Het bestellen van proefpakket lukt almaar niet. Geen contact
Kun je heerlijkr maaltijd bestellen en thuis laten bezorgen. Goed voor ouderen
Ter verduidelijking voor alle mensen die over eten klagen, dit zijn dezelfde lastige eters als in ziekenhuis en niets is goed behalve thuis waar ze niets te eten hebben. Beste food connect, ik was 30 jaar lang chefkok over de gehele wereld en kan nu wegens mijn jicht weinig zelf bereiden maarrrr ben erg gelukkig met uw heerlijke menu,s die mij vers geleverd worden en niet uit de diepvries . Het mag natuurlijk iets meer zijn bij de groente of puree maar de qualiteit is opperbest en klagers zijn er altijd die thuis ook niets op het bord hebben , niet naar luisteren en ga zo door omdat er een hoop slechte bedrijven zijn die echt eten bezorgen dat niet te eten is waarbij ik geen namen noem. Mijn proefpakket was veel te vlug op en heb nu heel vlug weer besteld voor volgende week. Een grote pluim voor een grote verse qualiteit. U staat op nummer een van mijn maaltijdenkeuze na veel te hebben uitgeprobeerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid