facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fonteyn Spa's

Fonteyn Spa's

Info

Bij Fonteyn hebben wij ruim 900 spabaden ter plekke op voorraad! Wij kunnen uw spa altijd snel leveren zoals u dat wenst.

Geschiedenis

Onze spa’s zijn geschikt voor binnen maar vooral voor buiten. Of u nu een tuin, balkon of terras heeft: Fonteyn Spa's heeft verschillende spabaden in het assortiment. Ziet u uzelf al genieten van uw eigen spa? Heerlijk ontspannen zonder dat u de deur uit hoeft!

Adres: Meervelderweg 52, 3888NK Uddel
Telefoonnummer: 0577-456040
moc.sapsnyetnof@ofni
Stad: Uddel
Route: Meervelderweg 52
Postcode: 3888NK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: fonteyn spa onderdelen, fonteyn spa webshop, fonteyn spa klachten, jacuzzi 2 persoons buiten, fonteyn spa cover, spa baden, spa jacuzzi, gebruikte spa
Recensies
prima geholpen door ahmed , jammer dat hij geen Nederlands kon maar Engels is geen probleem. we hebben een spa kenai gekocht en super happy mee en alles netjes volgens afspraak geleverd zoals is afgesproken , enig minpuntje is dat ze de beschrijving van de spa's die ze hebben meegestuurd , maar jammer dat er niet bij zat van onze spa dus is meteen maar naar het oud papier gegaan.en de cover zat in het beschermingsfolie een gat waardoor hij helemaal goor was geworden we zijn daar een halve dag op aan poetsen geweest om hem weer netjes te krijgen , ik denk dat deze maanden buiten heeft gelegen in de regen niet erg slim van fonteyn. verder prima gedaan ahmed netjes volgens afspraak.
Verschrikkelijk slechte service. Helaas zijn ook wij er dus ingetrapt, anders kan ik het niet benoemen. Bij het kopen van een dure jacuzzi bij Fonteyn Outdoor Living Mall geholpen door ene Ahmed en verkoop verliep als een normaal verkoopgesprek, uiteindelijk ook besloten tot de koop van een topmodel jacuzzi vol met opties aroma, extra led-verlichting, audiosysteem, etc. Na lang wachten kregen we bericht om verplicht voor levering het hele bedrag over te maken, nu begrijpen wij ook waarom. Na het leveren op de stoep plaatsen wij zelf de jacuzzi en om beschadigen tegen te gaan de bescherming na het plaatsen pas verwijderd. Blijkt er een model jacuzzi geleverd te zijn, zonder alle extra opties. Contact opgenomen om door te geven dat een ander model lees: minder tot geen opties is geleverd. Volgens Fonteyn Outdoor Living Mall en Dhr Ahmed is dat een upgrade.. ja u leest het goed een upgrade!? Maar na veel heen en weer mailen krijgen wij toch een compensatie, er is ons een water pakket aangeboden! en wel 1 hele! Maar liefst ter waarde van 29,= Euro verkoop! Dit op een aankoopbedrag van de jacuzzi van meerdere duizenden euro's!! Detail daarbij is dat wij al 2 waterpakketten zelf op advies mochten bijkopen bij de aankoop van de jacuzzi. Wij zijn nu helaas vele mailtjes verder en bij Fonteyn Outdoor Living Mall is men zich van geen schuld bewust. Ik heb alles op foto kunnen aantonen, maar je kan bewijzen wat je wil, Fonteyn Outdoor Living Mall en verkoper Ahmed hebben het geld binnen dus men geeft niet meer thuis. Ronduit schandalig hoe men mensen behandeld welke zoveel geld uitgeven. Ik heb werkelijk in mijn hele leven nog nooit zo'n slechte service meegemaakt. Wij willen met deze recensie graag iedereen waarschuwen voor men ook maar 1 aankoop doet bij Fonteyn Outdoor Living Mall. Verdiep u ajb vooraf in verschillende sites op de recensies, achteraf blijkt dat wij helaas niet de enigen zijn en hebben dus ook ongelofelijke spijt van onze aankoop bij Fonteyn Pas - Fonteyn Outdoor Living Mall.
Spa Tenerife gekocht en laten leveren, sinds levering ene na de andere foutmelding of storing. Dit kan gebeuren maar als je belt is er niemand thuis of wordt je zogenaamd terug gebeld en hoor je nooit meer iets. Monteurs hebben geen idee wat ze komen doen en mogen geen beloftes doen maar laten je vervolgens wel 4 weken met een kapotte bak water zitten. Al 1,5 maand in mijn tuin en slechts 2 x in gezeten omdat er telkens iets mee is. Slechte service. Garantie tot aan de deur ??!
De spa is nog niet geleverd, dus daarover kunnen we nog geen review geven. Maar we kunnen dat wel over het bestelproces. We twijfelden tussen een opblaasbare en een vaste spa. Daarover hadden we een aantal vragen. We belden en vroegen naar de afdeling spa's. We werden geholpen door adviseur Christian Endendijk. Hij gaf ons duidelijke informatie die ons hielp bij het maken van een keuze. Ook nadat we de spa besteld hadden bleef hij bereikbaar voor vragen en ondersteuning. De afdeling planning was voor ons nagenoeg onbereikbaar, maar Christian heeft er verschillende keren voor gezorgd dat het contact tot stand kwam. Ook via hem kregen we antwoord op onze vragen. De 5 sterren die we geven zijn dan ook persoonlijk voor Christian. Fonteyn mag trots zijn op deze adviseur....
Ons jacuzzi besteld bij verkoper Edwin. Super aardige man. Vandaag is ons bad Spa Repose geplaatst door Alwin en Bert Jan. Met behulp van een hijskraan verliep het spoedig. Leuk gesproken met de heren ook. Het gaat jullie goed. Groeten uit Beinsdorp. Stephan en Kimberly van Noort
Grote showroom, erg fijn geholpen door Ahmed. Hij weet waar hij over praat, zeker een aanrader als je een spa wilt aanschaffen om met Ahmed in gesprek te gaan hierover.
Een zeer mooie winkel met veel keuze. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel Ik ben geholpen door Christian van de Spa afdeling, een super deskundig persoon met veel kennis en duidelijke uitleg. Vriendelijke persoon een geweldige aanwinst bij Fontuyn.
Super goede ervaring! Duidelijk in de verkoop zodat je achteraf geen verrassingen kunt verwachten. Omdat ik een eerlijke ervaring wil delen was de schrik groot ivm andere recensies op google. Na persoonlijk contact met Ahmed verdween dit meteen. De keuze is namelijk echt reuze! Wij zijn enorm content over deze aankoop! En daarom verdienen jullie 5 sterren!! Nogmaals heel erg bedankt!! Wij bevelen jullie aan!
Warm, vrolijk en persoonlijk onthaal. Goede uitleg en kundig advies. Ahmed Luistert naar wat wij aangeven als wensen en daarop terug komen in het gesprek. Helemaal top! We kwamen puur informatief en hebben meteen gekocht omdat het ontzettend goed voelt. Levering volgens afspraak met wederom goede adviezen in onderhoud van de spa. Wij bevelen jullie aan! :
In het paasweekend even een rondje gelopen bij Fonteyn. Daar ik al een opblaasbare jacuzzi had was ik wel geïnteresseerd in een vaste Spa. Waarbij ik netjes en goed werd geholpen door Ahmed. Hij heeft mij wat dingen uitgelegd en laten zien, die dag nog niks besloten. Maar op 2e paasdag toch terug geweest en een Spa besteld. Deze was binnen 3 weken gereed, en ondertussen kan ik heerlijk genieten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid