facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fontein

Info

Fontein komt eraan. Straks kun je hier terecht van 's ochtendsvroeg tot s' avonds laat.



"Op deze unieke locatie midden in het centrum van Rotterdam vind je onze Rooftop op de tiende verdieping. Geniet samen met je genodigden van het mooie uitzicht en prachtige zonsondergang onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Niks is te gek, en wij werken samen aan een speciale belevenis."
Adres: Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: Hofplein 19
Postcode: 3032 AC



op zoek naar gerelateerd: de fontein basisschool, fontein tuin, fontijn of fontein, hoe werkt een fontein, fontein betekenis, de fontein boek, de fontein uitgeverij, fontein vuurwerk
Recensies
Heel jammer dat het stopt in april. Fine dining om verliefd op te worden.
Geen aanrader. Samenstelling en smaak van de gerechten vielen tegen. Geen goede prijs-kwaliteit verhouding. De ruimte was koud, met straalkacheltjes werd geprobeerd om het enigszins comfortabel te krijgen. Tijdens eten weinig van het uitzicht kunnen zien omdat de gordijnen dicht zaten om de kou buiten te houden. Vooraf per e-mail aangeven dat we geen oorgaanvlees wilden eten. Dit was niet goed doorgegeven, we kregen eendenmaag. Deze fout is wel netjes gecorrigeerd op de rekening. Door het gezelschap toch een gezellige avond gehad.
Leuke locatie voor een receptie of feestje met een mooi uitzicht
Gisteren genoten van een 5 gangen menu. Eten en bijpassende wijnen fantastisch! Service was prima en het uitzicht is geweldig!! Helemaal top!
We hebben een fantastisch diner en aansluitend feest gehad bij Rooftop Fontein. Het eten was heerlijk en de bijpassende wijnen smaakten ook goed. Het hele team was behulpzaam en aardig, met speciale dank aan Janis en Dave. Zij waren enthousiast en dachten goed met ons mee. We hebben een onvergetelijke avond gehad!
Gisteren drankje gedaan, over de wijn niks te klagen maar het eten??? Kaart was ooit top, stond nu niks bijzonders meer op, niet eens een borrelplank te krijgen. Toch maar een portie calamares besteld: slap, niet krokant en heel weinig voor veel geld. Jammer, ik kom er niet meer
Heerlijk 5 gangen diner op de rooftop gegeten. Vriendelijk personeel.
Leuke locatie, leuk personeel en superlekker eten. Prima wijnen! Lange zit, maar meer dan waard!
Afgelopen weekend heerlijk genoten van een vijf-gangen diner. Personeel was erg vriendelijk en het eten met bijpassende dranken was heel erg goed. Met uitzicht over Rotterdam hebben wij een top avond gehad en is dit restaurant zeker een aanrader!
Fantastische locatie bovenop het oude Shell gebouw. Tussen de gangen van het diner kan je over de stad uitkijken. Vanaf het dakterras is de zonsondergang goed te zien. Het eten is ook prima. Elke week is er een ander menu.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid