facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fontaines

Info

Hier kun je terecht voor de leukste leren tassen en diverse cursussen leren tassen maken



"Bij deze winkel/workshop kun je terecht voor de leukste leren tassen en fournituren voor lederwaren. Tevens kun je hier terecht voor cursussen leren tassen maken. Kapotte leren tas ? Hier kan het vakkundig gerepareerd worden."
Adres: Europaplein 95 , Amsterdam 1078 GZ, NL
Telefoonnummer: 020 662 7001
ln.snoitaercseniatnof@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Europaplein 95
Postcode: 1078 GZ



op zoek naar gerelateerd: fontaines st clair, creatieve vakantie frankrijk, fontaines frankrijk, workshop vakantie, domaine les fontaines
Recensies
De workshops bij Fontaines zijn erg goed opgebouwd. In 10 weken maak je al 2 tassen naar eigen smaak. Anita is een goede docent en is helder in haar uitleg. Of je nu snel leert of minder snel, maakt niet uit. Ik heb een aantal workshops gevolgd en inmiddels maak ik leren tassen/rugzakken in opdracht en leer nog steeds van haar. De workshops bij Fontaines zijn echt een aanrader!!!
Heb nu twee jaar les bij Anita Fontaines en ben nog steeds niet uitgeleerd. Anita is zeer kundig een echte vakvrouw. Het is fijn om bij haar in de leer te zijn. En daarnaast is het makkelijk om je materialen gelijk bij haar te kunnen kopen. De winkel/ atelier is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en ook parkeren is geen probleem. Ga graag iedere week heen. Zeker aan te raden.
Wat een goede service. Ik heb mijn LV tas gebracht waar ik enorm aan gehecht ben, maar die na bijna twintig jaar reparatie aan de handvatten nodig had en het is perfect gemaakt; mooi leer, goed vastgezet en met respect voor de originele tas. Zo ontzettend blij mee! Aanrader!
Een hele fijne plek om de kneepjes van het werken met leer en het maken van tassen te leren. Ik heb hier al met heel veel plezier verschillende cursussen gevolgd.
Hier koop ik heel graag mijn spullen om patroon te tekenen en/of mijn tassen te maken. Breed assortiment, snelle en ook zorgvuldige aflevering van de bestelde goederen. Een aanrader!
Echt zo'n leuk pareltje op een plek die je niet verwacht daar bij de RAI en de Rooseveldlaan, ze verkopen originele leren tassen enzo en je kunt er ook leren om leren tassen te maken in de worksjops die ze geven. Een aanrader om altijd even binnen te lopen als je in de buurt bent want de collectie is niet groot maar wisselt vaak. En als van tassen houdt...
Super zaak! Mooie tassen
Eigenaresse Anita is een zeer ervaren ambachtelijke professional. Ik kreeg een tip van mijn zus om m'n motorjack met kapotte rits naar haar bij Fontaines te brengen. Na ruim een week was m'n jack klaar! Enorm bedankt Anita! Groet, Willem
Vertaald door Google Zeer aardige en vriendelijke eigenaar. Ze heeft me zelfs meerdere keren gratis geholpen met kleine verzoeken. Ze hebben ook masterclasses op zaterdag. Origineel Very nice and friendly owner. She even helped me several times with small requests for free. They also have masterclasses on Saturdays.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Fontaines.

Amsterdam accessoires

openingstijden, locatie, vervoer. Europaplein 95 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Fontaines adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Fontaines. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Fontaines delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chez Merav Chez Merav 256 meter A beautiful, feminine and chic boutique in the heart of the pretty 'Rievierenbuurt' ...
Cosmic Cowboys Cosmic Cowboys 976 meter Als ik op zoek ben naar leuke sandaaltjes kijk ik altijd eerst bij Cormic Cowboys. Er...
Longchamp Longchamp 994 meter Super Mooie Lieve Fijne Prettige winkel ! HEERLIJK !!
Hermès Hermès 1 km
Pior Pior 1 km Altijd mooie en betaalbare collectie, heel vriendelijk personeel en ook zeer behulpza...
By Fabrio By Fabrio 1 km
WE Women WE Women 1 km Mijn vriend en ik zijn ontzetten goed geholpen met het uitzoeken van een pak. Meedenk...
Vero Moda Vero Moda 1 km
Pieces Pieces 1 km
Betty Jane Betty Jane 1 km Mooie selectie van zorgvuldig geselecteerde vintage, ook heel leuk dat ze zo'n uitgeb...
Noor Noor 1 km Super leuke kleding. Heerlijke materialen en leuke prijzen. 2 mooie jurken gekocht
Charlie + Mary Charlie + Mary 2 km "We bring True Fashion from niche to norm.And with most things in life this miss...
Bricklane Bricklane 2 km Mijn favoriete winkel in Adam! Leuke, betaalbare kleding, zeer vriendelijk en behulpz...
Baskèts Baskèts 2 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid