facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fons Sprenkelder Tweewielers

Info

Fons Sprenkelder Tweewielers is een vertrouwde specialist als het gaat om tweewieler reparatie, verkoop occasion of verkoop nieuw. Of het nou gaat om uw (electrische) fiets, uw bromfiets of uw scooter.
Onze merken zijn:
Gazelle, Sparta, RIH, BSP, Bulls, P

Adres: Mozartstraat 34 a, 7131 AH Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0544-375928
Stad: Lichtenvoorde
Route: Mozartstraat 34 a
Postcode: 7131 AH



op zoek naar gerelateerd: Fons Sprenkelder Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café de Wereld Café de Wereld 767 meter
Dusseldorp fietsen Dusseldorp fietsen 894 meter Vandaag prima geholpen door Dusseldorp fietsen. Storing met e-bike uit Den Helder. P...
Recensies
De winkel is goed voor in de keuzes voor rijwielen en dergelijke. Alleen de zoon moet eerst een klant afwerken en daarna na de volgende gaan. Hij vliegt van Hot na haar.Als of hij wel adhd heeft zo lijkt het wel.
Vandaag mijn nieuwe batavus Finez e.go power exclusieve fiets opgehaald, voor de koop vele mogelijkheden besproken waar alle tijd voor werd genomen!! Uiteindelijk dus de perfecte en onderhouds arme keuze voor mij gevonden! Ook zeer duidelijke uitleg gekregen over het product! Familie Sprenkelder ga zo door!
Lekke band precies voor de deur. Ze waren dicht maar deden tijdens lunch toch open. Koffie gekregen vanwege de kou en we zijn fijn geholpen. Daarna weg vervolgd en alles dik in orde. Hét voorbeeld voor de Achterhoekse gastvrijheid.
Ruim 5 weken geleden een afspraak gemaakt voor een standaard servicebeurt. Gevraagd wat de procedure is, en toen is me verteld dat als ik de fiets morgens bracht, eind van de middag weer klaar was. Vanmorgen de fiets gebracht zoals afgesproken, en een leenfiets mee gekregen. Om 17:00 had ik nog niets gehoord, maar met een aanname dat de fiets, al dan niet, bijna klaar was ben ik met de leenfiets terug gegaan. Daar aangekomen, kreeg ik de mededeling dat er nog niets mee gebeurd was, en het vandaag ook niet meer ging gebeuren. Een oplossing bleef uit, wat opgetrokken schouders en een “tja” was het antwoord. Erg teleurstellend, en jammer dat ze zo onzorgvuldig met hun afspraken omgaan. Ik heb begrip voor drukte, maar om een uur of 15:00/16:00 weet je als monteur dat de fiets niet aan de beurt komt, bel je klant, en wees de vervelende ervaring voor. Voor mij was het de eerste keer, maar ook de laatste keer.
Wij hebben bij Fons Sprenkelder een mamafiets aangeschaft, fijne uitleg aangaande de mogelijkheden, nette service, gekregen wat we hebben afgesproken.
Een hele fijne en goede fiets bij Fons gekocht. Vooral echt hele goede service. Erg goed en fijn geholpen door eigenaar Fons. Zo goede en vriendelijke service vind je niet vaak. Er is veel moeite gedaan om m'n fiets precies zo te krijgen hoe ik het wilde. Er werd mee gedacht in mogelijkheden. Ergens anders had ik deze fiets niet kunnen kopen met mijn wensen/eisen. Levering was snel ondanks deze drukke tijd. Ik ben heel tevreden. Zeker een aanrader
Fiets fors beschadigd ivm val van fietsenrek. De eigenaar Fons heeft mij zeer goed geholpen. Fiets binnen 1 dag weer in orde, en er even tussendoor. Veel gerepareerd, zonder onnodig nieuwe onderdelen te plaatsen. Wij konden onze vakantie weer voortzetten. Nogmaals dank aan de klantvriendelijke Fons Sprenkelder!
Goede zaak rtv Achterhoek heeft hier een scooter gekocht
Heb een scooter bij hem gebracht die drie maanden lang gewoon normaal deed. De scooter zou nagekeken worden, waarbij de scooter iets harder moest gaan rijden en iets sneller optrekken. Ik heb aangegeven dat als er kosten zijn boven de honderd euro, om eerst contact op te nemen met mij. Dat is niet gedaan want de scooter is harder gaan rijden en sneller gaan optrekken, waarbij de kosten binnen de honderd euro waren. Ik heb netjes afgerekend en reed naar huis. De scooter is halverwege gaan stil staan en niet meer kunnen starten. Ik belde de monteur eigenaar op en vertelde dat ik stil stond. De eigenaar gaf aan dat het mijn probleem is met andere woorden. Ik gaf aan dat het nooit stil stond en nu wel. Mijn bedoeling was om het tenminste na te kijken. De eigenaar verteld mij aan de telefoon, dat er altijd problemen zijn met mensen van mijn cultuur. Wat een antwoord" Ik woon al 22 jaar van mijn leven in Lichtenvoorde en ik krijg van de eigenaar dit te horen. Ik ben inmiddels gewoon een Nederlander. Hoe moet ik dit opvatten dat de eigenaar een racist is of een idioot met een lage iq? Wat mij opgevallen is dat hij misbruik maakt van mensen die hem vertrouwen met hun eigendom, schandalig!
Twee elektrische fietsen gehuurd voor een paar uur in de middag, moesten volle dagprijs betalen. Daarnaast kregen wij een fiets mee waarbij de ondersteuning defect was. Meneer wilde hierin niet tegemoet komen qua prijs. Gaf ook niet zijn ongelijk toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid