facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fong Shou Steenwijk

Fong Shou Steenwijk

Info

De officiële Facebookpagina van Chinees-Indisch Specialiteiten Restaurant Fong Shou in Steenwijk.

Adres: Stationsstraat 6, 8331GK Steenwijk
Telefoonnummer: 0521518164
Stad: Steenwijk
Route: Stationsstraat 6
Postcode: 8331GK


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 21:00
Dinsdag: 15:00 - 21:00
Woensdag: 15:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Fong Shou maandmenu, Fong Shou Assen, Fong Shou Steenwijk bezorgen, Shanghai Steenwijk, Fong Shou Den Haag MENU, Fong Shou Vught, Restaurant Fong Shou Aarle-Rixtel Aarle-Rixtel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shanghai Shanghai 518 meter Wat een drama op zondag Moederdag.. na 1,5uur nog geen eten terwijl we online besteld...
Recensies
Eten was niet lekker zoals we gewend waren had een zurige smaak, babi pangjang. Ook de rendang zaten verschillende stukken vet in ipv vlees en vlees was niet lekker zacht. Kip jullie weten niet wat het was maar was droog en smaakte niet naar kip. Wat betreft de sfeer/ service voelde me een nummer en de volgende. Ja het was druk maar een vriendelijke goedenavond of tot ziens is toch het minste lijkt mij.
Zeer slechte ervaringen!!!!! Was erg druk oke dat kan dan sta je goed aangeschreven lijkt mij. Staan al 20 min in de rij om te bestellen. Maar krijg geen kans te bestellen want de telefoon die over gaat is belangrijker dan de klanten in de rij die staan te wachten om te bestellen. 4 klanten voor ons zo 7 na. 8 keer telefoon die wel gelijk beantwoord wordt. Ben aan de buurt om te bestellen zie heel veel bestellen klaar staan voor klanten die al zitten te wachten. Zeg netjes tegen meisje dat ze die eerst maar even mee moet geven voor dat het koud wordt. Ow telefoon weer eerst de telefoon want die is veel BELANGRIJKER!!!!! Was niet de enige klant die hier inmiddels al wat van had gezegd. Dus ben deur uitgelopen. Nee hier ga ik niet meer heen. Want ja de telefoon bestellingen zijn veel belangrijker!!!!
Fijne service, omdat we een grote bestelling hadden kregen wij een fles wijn erbij. Het eten smaakte heerlijk!
Waren in de buurt op vakantie en hebben een 2 persoons Indische rijstafel gehaald. Was keurig op tijd klaar en het was lekker. Positief dat men voldoende leverde voor een nette prijs. Hier zouden momenteel veel restaurants een voorbeeld aan kunnen nemen.
Vergeten bami bij te leveren bij de rijsttafel. Gebeld dat we het misten en zouden ophalen, onderweg werd teruggebeld en gezegd dat het er wel bij moest zitten. We liegen niet voor een paar euro en koud vervolg eten. Parkeren: Ruime plaatsen
Vanavond telefonisch besteld. Het was erg druk. Maar werd keurig geholpen. Het eten was prima. We komen graag terug! Parkeren: Prima parkeerplaats voor het retaurant!
Niet best, bijna uur moeten wachten ondanks herhaalde vraag vlieg in de nassi , zo'n groene en de vleugels waren al weggebakken. Kwaliteit gerechten onder de maat.
Heerlijk gegeten. Ruime parkeerplaatsen bij de zaak.Eten: 5/5
Slechte kwaliteit, een keer nooit meer! Helaas
Afgehaald, op tijd klaar en lekker gegeten. Parkeren: Bij bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid