facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fong Shou

Fong Shou
Adres: Moleneindplein 66-68 , Vught 5262 CX, NL
Telefoonnummer: 073 656 9140
Stad: Vught
Route: Moleneindplein 66-68
Postcode: 5262 CX



op zoek naar gerelateerd: Chinees Vught Moleneindplein, Fong Shou Capelle menukaart, Fong Shou maandmenu, Menukaart Fong Shou Den Haag, Fong Shou menu, Tzong Don Vught Menu, Fong Shou bezorgen, Fong Shou leyweg MENU
Recensies
Heerlijk gegeten. Ze zijn net begonnen met sushi all you can eat.
Heerlijk kantonees/ Chinees restaurant!!! Super vriendelijk!!
Heerlijke sushi gegeten, vriendelijke en goede bediening. Een aanrader !!
Buitengewoon slecht! Wonton soep was afwaswater en de mihoen was zeker al een week oud. Niet te eten!
De "Chinees" zoals we hem kennen. Als je ter plaatse zou willen eten weet je dat het niet druk is. Afhalen vaak wel maar desondanks is het snel klaar en van goede kwaliteit.
Eerst heb ik 30 min in de wacht gestaan aan de telefoon. Mensje kon niet eens verstaanbaar nederlands spreken. Toen kregern we eten voor 1 persoon ipv 4 personen en daarna hele nacht overgegeven van die smerige opgewarmde zooi. Gadver wat smerig eten en veel te duur.
Het bezoek begint al op een bijzondere manier: de eigenaresse ziet ons aankomen door het raam, houdt de deur voor ons open en met een brede glimlach verwelkomt ons in het op dat moment vroeg op de avond lege restaurant. De tweede indruk is even aangenaam en positief: het restaurant, met zo’n 11-12 tafels, is heel netjes en harmonieus ingedeeld; de stoelen zijn comfortabel en iedere ‘couvert’ is voorzien van een kunstig gevouwen linnen servet. We worden snel voorzien van een tonic €2,20 en een pot geen potje! Chinese thee €2,20 en de uitgebreide, maar overzichtelijk ingedeelde en prima leesbare kaart. Beiden kiezen we vegetarische gerechten: ‘Tau Fu Pau’ een aardewerk pot royaal gevuld met tofu en veel verschillende groenten €14,50 en ‘Kai Lan Tjao Koe’ een gerecht met broccoli en diverse paddenstoelen; we vragen of er ook cashewnoten erbij kunnen, wat geen probleem was €13,50… beide gerechten zonder Ve-tsin en met witte rijst. We eten en GENIETEN! De eigenaresse vraagt of alles naar onze zin is, of we nog meer witte rijst willen ‘Graag!’ of heet water voor de thee. Inmiddels komen er andere gasten en ook voor hen, als ze ze ziet, doet ze de deur voor hen open. Extra details: - de wc’s zijn netjes, ruim en schoon en met individuele katoenen handdoekjes bij de wastafel - er is veel gratis parkeren blauwe kaart! tegenover op het winkelplein. Dit is in alle opzichten een restaurant om nog eens te bezoeken!
Vriendelijke ontvangst en in rustige ongedwongen sfeer lekker kletsend van goed eten genieten voor weinig geld. Interieur nog van vroeger wat je kunt afdoen als ouderwets of als lekker nostalgies... is netjes, schoon en stoelen zijn comfortabel.
Zeer slecht. Nooit meer! Bestelling veel te laat bezorgd, niet compleet en lauw eten wat niet erg vers smaakte.
Wij bestellen hier altijd erg graag! ;- Mijn zoon van 10 is echt fan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid