facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fong Chen

Fong Chen

Info

Formule: iedere 3-4 weken nieuwe 5 gangen 38 euro.
Deze gerechten ook a la carte te bestellen.

Geschiedenis

Fong Chen staat voor goede oogst. Graag willen wij deze oogst met u delen als gast.
Inspiraties komen vanuit het huidige seizoen omringd door de mooie producten die het rijk is. Deze inspiraties gekoppeld aan onze Oosterse filosofie leveren een creatieve en verrassende keuken op met respect voor de natuur. We hanteren een kleinere kaart die om de maand wisselt om zo de creativiteit en kwaliteit te kunnen waarborgen.

Adres: Molenweg 1, 6862 HM Oosterbeek
Telefoonnummer: 026 - 333 20 39
Stad: Oosterbeek
Route: Molenweg 1
Postcode: 6862 HM


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 14:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Chinees Doorwerth
Recensies
echt heerlijk gegeten en goede service. wij komen weer terug en complent naar de chef-kok , Gambas zijn erg lekker.Eten: 4/5
Wij hebben hier gegeten na een dagje Openluchtmuseum. We werden zeer vriendelijk ontvangen, hadden niet gereserveerd. Hebben daar gekozen voor een verrassings menu. Vier gangen. Bij alle vier de gangen gingen de borden schoon terug naar de keuken. Wij hebben heerlijk gegeten. Mochten we in de buurt zijn, komen we zeker nog eens langs. Kindvriendelijkheid: We hadden een kleine eter en moeilijke eter bij ons. Van de kaart vond ze eigenlijk alleen de mini loempia interresant. Gaande weg heeft ze meegegeten van de amuse zie foto deze vond ze zo lekker dat ze een extra portie heeft besteld. Vreemd verzoek maar er werd leuk op gereageerd en speciaal voor haar gemaakt. Top.
Heel vriendelijke service, heerlijk gegeten, bediening vertelde over de hoysin saus die door zijn schoonvader zelfgemaakt was. Deze was inderdaad erg lekker. Ik zou zeker aanraden om hier te gaan eten.
Natuurlijk weet ik - als Oosterbeekse - dat Fong Chen een bijzonder sterke kaart heeft, want dat is algemeen bekend. Zelf had ik er eerlijk gezegd vaak afgehaald, maar nog nooit gegeten. Dus geboekt. Wij hebben ons laten verrassen door het menu van de chef. Inderdaad: laten v e r r a s s e n! Het was super heerlijk. Alles klopte. De prijs-kwaliteitverhouding is helemaal goed eigenlijk krijg je meer voor je geld. Topervaring: zie foto's!
Uitgebreide menukaart met wat nieuwe gerechten wat mij betreft. Aldus een Beijing wokmaaltijd mee naar huis genomen. Deze was heel erg lekker met een aparte en heerlijke smaak! Tweede keer Indische rijsttafel voor 1 ! persoon meegenomen 2 keer van eten... en nu net Peking Eend met Hoisin saus waar gewoon een hele eend inzit... Allebei weer zeer smakelijk en van hoge kwaliteit. Personeel zeer vriendelijk en parkeren voor de deur. Parkeren: Parkeren direct voor de deur niet altijd mogelijk, verder geen probleem.
Telefonisch eten besteld. Personeel was niet vriendelijk aan de telefoon. Bij het afhalen bleek het de zoon van de eigenaar te zijn. Hij probeerde met veel bravoure de vrouwelijke klanten te plezieren. Zeer ongepast. Voorheen gingen wij wel eens in het restaurant eten. Maar met dit personeel zeker niet meer.
Haal hier al jaren mijn Chinese eten. Doen niet moeilijk als je iets extra's vraagt. Eten is bijna altijd prima.Eten: 5/5
Geen standaard Chinees restaurant maar juist dat maakt het zo bijzonder. Originele kleine kaart met super lekkere gerechten en vriendelijk personeel, echt een aanrader !!
Afhalen was altijd redelijk. Dit keer super, super doorgebakken. Bij klacht krijg je een hele andere kant van het 'vriendelijke' personeel te zien. Zelfs een boze kok kwam uit de keuken om de klant 'de oren te wassen'. Daar waar elk restaurant bij een klacht een nieuw gerecht aanbied met 'sorry' krijg je hier te horen dat het aan jou ligt. Nee, mij zien ze hier voorlopig niet meer terug.
Maart 2020: We hebben heerlijk gegeten. Als voorgerecht Pekingeend en als hoofdgerecht Ossenhaas. 20 juli, weer terug geweest en het menu van de chef gehad. Het was weer overheerlijk, personeel heel gastvrij en een zeer goede wijn gedronken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid