facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Folie totaal

Folie totaal

Info

Specialist in belettering, carwrapping, tinten&blinderen en raamfolies, met een hoge kwaliteit van afwerking en klantgericht advies met de juiste service.

Geschiedenis

FolieTotaal is gespecialiseerd in raamfolies voor bedrijf, woning en auto.

Wat jaren geleden begon met een passie voor auto`s is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig bedrijf welke zich heeft gespecialiseerd in o.a. raamfolies voor vlakglas en auto`s. In de jaren dat we bezig zijn hebben we van ongeveer een 5 a 600 auto`s de ruiten mogen voorzien van een tintje.
Dit gebeurt nog altijd met veel passie, plezier en precisie waardoor uw auto, boot tot graafkraan altijd bij ons in goede handen is.

Voor ons zelf leggen we de lat altijd hoog betreffende het eindresultaat.
Dit zorgt gegarandeerd voor een perfect resultaat zonder, bellen, vouwen, krassen of stof. Uw auto ruiten met onze folie zien er dan ook uit alsof dit fabrieks-af zou kunnen zijn.

Voor Vlakglas bieden wij een ruim assortiment aan van zon-en-warmte werende folies tot designfolies. Zon en warmtewerende raamfolies zijn er in allerlei varianten, van licht tot donker en van mat tot spiegelend.
Het mooie van deze folies is dat ze geschikt zijn voor ontzettend veel toepassingen. Woningen, bedrijven, scholen en lichtstraten zijn een veel voorkomende toepassing waar veel voordeel bij te behalen valt.

Zo kunnen onze folies tot 83% warmte weren en bij een school bijvoorbeeld, naast de warmte, ook uitstekend het daglicht reduceren waardoor er een prettig beeld ontstaat op het nieuwe digitale schoolbord.

Het belangrijkste is om te kijken wat uw wens is, welk type glas er is toegepast en welke folies we daarvoor beschikbaar zijn.
Zo is het zo dat we op enkel glas vrijwel alle folies kunnen toepassen terwijl er op de huidige HR++ beglazing alleen folies toegepast kunnen worden welke andere eigenschappen moeten hebben.

We helpen u dan ook graag om samen de juiste folie uit te zoeken bij uw wens!

Daarnaast is FolieTotaal ook het adres voor Belettering en Carwrapping.



"Folietotaal levert een totaalpakket van wrapping producten met oog voor details. We denken graag met je mee om het perfecte eindresultaat te bereiken.Het adres voor:- Carwrapping- Carstyling- Raam tinten- Belettering- Raamfolies"
Adres: Het Helmhout 39, 9206 AZ Drachten
Telefoonnummer: 0614521331
Stad: Drachten
Route: Het Helmhout 39
Postcode: 9206 AZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ruiten blinderen prijzen, autoramen wrappen, auto wrappen leeuwarden, auto wrappen overijssel, zonwerende folie drachten, sticker direct, ramen blinderen sneek, car wrapping
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PAS mestopslagsystemen PAS mestopslagsystemen 337 meter Word snel en kundig advies gegeven en active ondernomen. Top bedrijf
Pro Facilities Pro Facilities 584 meter Hele fijne Service stuk voor stuk top mensen
Auto cosmetics Auto cosmetics 643 meter ontvangst en uitleg was super! je kan merken dat hier gewerkt wordt met passie voor a...
Future Relics Future Relics 793 meter Super fijne kerel die echt vakwerk levert voor eerlijke prijzen. Van zakelijke huisst...
Kooistra Poedercoating Kooistra Poedercoating 955 meter Leveren snel en goed werk af
FleQs bv. FleQs bv. 996 meter Leuk en gezellig personeel
Frysk Media Frysk Media 1 km Reclame/marketing
Flyershop Flyershop 3 km Onze ervaring is dat Flyershop een goede meedenkende partner is die totaaloplossingen...
Bureau Bitoen Bureau Bitoen 4 km Schrijven | Inspireren | Organiseren
Amacoo.nl Amacoo.nl 5 km Vertaald door Google Superservice! Origineel Superservice!
In2doors In2doors 5 km Zeer goede service, snel gearriveerd en vriendelijk. Denk in oplossingen!!
Kiestra Lab Automation B.V. Kiestra Lab Automation B.V. 5 km Vertaald door Google We zijn er op excursie geweest, het zag er erg mooi uit en er wo...
Recensies
Binnen 2 uur tijd prachtige stickers laten snijden op vakkundig hoog niveau, en een hoge kwaliteit! Zeker een goede aanrader!
Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Geen gedoe, geen gezeur, afspraak is afspraak, goed advies, meedenken is vanzelfsprekend en resultaat is verbluffend mooi. Auto is ontchroomd, lampen getint, en spiegels beplakt.
Geweldig bedrijf. Ze hebben voor ons 2 Jaguar I-Pace's gewrapped. Keurige opvolging met een inspectieronde en enkele finishing touches. Ze staan echt achter hun product. Omdat we op de inspectie moesten wachten, was er zelfs de mogelijkheid om binnen het kantoor rustig aan het werk te gaan onder het genot van een kop goede koffie. En als klap op de vuurpijl kregen we ook nog lunch aangeboden vrijdag patat-dag :-. Ga zo door! Service en kwaliteit centraal, daar redt je het mee. Top!
In één woord perfecte service. Ik werd na een telefonische afspraak met koffie ontvangen door Pieter die mij heeft behoed voor een aantal denk- en meetfouten in mijn zelf bedachte ontwerp. Binnen een uur was het ontwerp van de belettering voor mijn boot klaar. Een dag later perfect gemonteerd en ook daar heeft hij positief in meegedacht. Het resultaat had ik nooit zelf lees: stickers via Internet voor elkaar gekregen. De mensen van FolieTotaal verstaan hun vak. Pieter, nogmaals heel erg bedankt!
Wederom onze nieuwe bedrijfsauto laten beletteren en veel meer. Subtiele belettering, Ontchromen & Zwarte logo’s, Getinte ruiten. Folie Totaal – Carwrapping & Styling, bij deze nogmaals bedankt voor het mooie eindresultaat.
Folie Totaal is een bedrijf wat verstand van zaken heeft. Kwalitatief zeer goed werk levert. Ga zo door heren!! Ben erg blij met het resultaat.
Top service Vakkundig personeel En goede prijs en kwaliteit
Er wordt snel gereageerd op vragen en je wordt vriendelijk te woord gestaan. We hebben ramen van onze auto laten tinten en zijn goed geadviseerd over de keuzes die aangeboden werden zodat we een goede afweging konden maken. Alhoewel er goedkopere aanbieders zijn, hebben we juist gekozen voor FolieTotaal omdat het verschil in de kwaliteit overduidelijk is in het eindresultaat. We zijn érg tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid