facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Folie Effect

Folie Effect

Geschiedenis

Folie Effect is een dynamisch fullservicebureau voor zelfklevende folie-applicatie. Voortgevloeid uit het in 1919 opgerichte Marle creatieve communicatie, is het nu de beurt van Folie Effect om de signwereld te innoveren. Wij realiseren doeltreffende renovaties, bouw- en restylingsprojecten. Ook voor glasoplossingen en de creatie van promotionele doeleinden is Folie Effect het perfecte adres. Wordt u ook onze partner?

Met zelfklevende folie creëren wij grootse effecten. We geven een nieuwe look aan in- en exterieurs. Ramen verstevigen en decoreren we met de verschillende soorten glasfolies. Van reclamecampagnes maken wij een groot succes. We dopen voertuigen om in huisstijlen en beplakken flats met onze op maat gemaakte zelfklevende reclamestickers. Elk object dat we kunnen wrappen, willen wij ook wrappen.

Adres: Nijverheidstraat 9, 2751 GR Moerkapelle, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 079 5931338
Stad: Moerkapelle
Route: Nijverheidstraat 9
Postcode: 2751 GR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marle Print & Sign Marle Print & Sign 0 meter Al jaren onze vaste partner voor drukwerk! En dat is niet voor niets. Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid