facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fokke Makelaardij

Info

Fokke Makelaardij

Geschiedenis

Makelaarskantoor Bakker is een zeer bekende en vertrouwde naam in Ommen e.o. als het gaat om het verkopen, aankopen en taxeren van (bedrijfs-) onroerendgoed. Makelaarskantoor Bakker is een ervaren en dynamisch makelaarskantoor, dat sinds jaar en dag aan de Vrijthof 4 te Ommen is gevestigd.

Adres: Vrijthof 4, 7731 CN Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529-451032
Stad: Ommen
Route: Vrijthof 4
Postcode: 7731 CN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Ommen bakker, Boslaan 18 Hardenberg, Funda Ommen, Venneweg 15 Collendoorn, Bedrijfsmakelaar Ommen, Funda Ommen nieuwbouw, Makelaar Overijssel, Stille verkoop Ommen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Go Makelaars Ommen Go Makelaars Ommen 328 meter Top advies! Hans hielp ons snel en vakkundig. Nu kunnen we genieten van onze nieuwe w...
IQ Makelaars Vechtdal IQ Makelaars Vechtdal 429 meter De No Cure No Pay makelaar van het Vechtdal e.o.
Makelaarskantoor M.Bouwman Makelaarskantoor M.Bouwman 1 km Erg prettig bedrijf met vriendelijk persooneel. Goed en professioneel advies.
Bouwman Makelaars Bouwman Makelaars 1 km Erg prettig bedrijf met vriendelijk persooneel. Goed en professioneel advies.
Recensies
Een eerlijke en recht door zee makelaar. Waar de mens centraal staat. Meelevend en het kunnen begrijpen hoe je de beste koper voor je mooie huis kan vinden. Fokke makelaardij is met recht een aanwinst. Ik had me geen betere kunnen voorstellen. Dus huis verkopen... Laat Fokke er doorheen lopen. Maar ook voor een lekker kopje koffie kan je daar langs! Gr Marco
Staat er voor de volle 100% achter. Ook de begeleiding van kopers en verkoper heeft hij super geregeld. TOP !!!
Heel erg tevreden over Fokke Makelaardij! Ruben is super enthousiast, spontaan en tevens deskundig. Hele traject goed door hem begeleid en overal goede uitleg over gehad. Kortom, wij zouden Fokke Makelaardij zeker aanbevelen.
Wilde mijn huis te koop zetten via Fokke Makelaardij. Ik zou daar over worden terug gebeld, omdat de makelaar op dat moment niet aanwezig was, maar na ruim een week heb ik nog steeds niets gehoord. Deze Makelaardij krijgt van mij dus een hele dikke min.
Wij zijn meer dan tevreden met onze verkoopmakelaar. Zijn enthousiasme en kennis van de markt in combinatie met een positieve maar realistische kijk op zaken maakt dat wij deze makelaar zeker aanraden!
De heer Fokke heeft ons prima begeleid tijdens de verkoop. Ons voorzien van feedback maar stond ook open voor eigen inbreng in de tekst en foto’s. Al met al super ervaring.
Aan Kwaliteit, Communicatie en Afspraken valt nog veel te verbeteren.
Een uitstekende makelaar. Met kennis van zaken en veel service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid