facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FOKA Glas in lood

Info

Het adres voor het 'Laten maken' en 'Zelf maken' van glas-in-lood, tiffany en brandschilderen (met dagworkshops) en de winkel voor alle Tiffanyverlichting.

Geschiedenis

Met een winkel, atelier, showroom en webwinkel de meest complete en vooruitstrevende speciaalzaak van Nederland en België.



"De specialist voor gekleurd glas. Winkel en atelier voor glas-in-loodramen, deuren en tiffanylampen."
Adres: Oude Lieshoutseweg 1, 5492 HT Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413476831
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Oude Lieshoutseweg 1
Postcode: 5492 HT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: foka glas-in-lood cursus, Glas in lood glas kopen, Foka glas-in-lood deuren, Glas in lood gereedschap tweedehands, Glas in lood materialen, Lood voor glas in lood, Glas in lood Starterspakket, Glas in lood voor beginners
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vinitex Laboratoriuminrichtingen BV Vinitex Laboratoriuminrichtingen BV 426 meter De chauffeurs van de busjes zijn ongelofelijke mongolen. Ze duwen je zo van de weg.
Recensies
wat een fijne winkel recent gestart met glas in lood maken. hiervoor materialen aangeschaft medewerkers hebben echt vertsand van zaken geven goed advies en dringen niets op. je wordt niet met het duurste van het duurste naar huis gestuurd.
Slechte kwaliteit patina!!!! TROEP!!!! Heb een prachtig raamwerk van glas in lood laten maken. Foka patina zwart gekocht, de helft proberen te behandelen, het sloeg roze uit bij de soldeerpunt en werd totaal niet zwart. Naar een speciaalzaak gegaan met dit goedje, een specialist heeft het ook op een stukje lood geprobeerd: zelfde resultaat! Vervolgens heb ik het deel wat ik geprobeerd te behandelen had moeten opschuren met staalwol. De patina van een speciaalzaak werkte perfect!! Ook op de ongeschoolde delen. FOKA gemaild hierover, 10x een wellus nietusmail. Of ik het nog even wilde opsturen naar ze. Alsof ik niet al genoeg tijd kwijt was aan dit goedje. Wat een slecht bedrijf is dit. Ik koop voortaan bij een speciaalzaak. De 15 euro mogen jullie houden Foka, word er maar gelukkig van!
Prachtige lampen, vriendelijk en deskundige uitleg en eerlijk antwoord. Twee deurtjes gebracht nu nog t resultaat afwachten. Heb er alle vertrouwen in.
Altijd erg vriendelijk geholpen hier. Personeel denkt graag met je mee..
2 lampen gekocht, ruime keuze. Ik had geen advies nodig. Ze stelde zelf een ander kleur snoer voor. Dat kwam toevallig erg goed uit. Dus die werd omgewisseld en alles netjes ingepakt.
Heel leuke en mooie winkel waar ik al diverse bestellingen heb gedaan om voor mijn huis nieuwe glas in lood ramen tussen geïsoleerd dubbelglas te laten maken.
Na 2 weken vragen om een offerte word ik nog steeds afgewimpeld. Het gaat om een vrij simpel Tiffany doosje iets waarvan beweerd wordt dat hun expertise is. Ik heb hier geen vertrouwen meer in en vind het nogal onbeschaamd om mensen zo lang zonder reactie, zelfs na verschillende keren bellen, te laten wachten.
Glas in lood deuren laten restaureren. Resultaat is perfect, genieten nog iedere dag van deze deuren. Goed vakwerk geleverd en resultaat overtrof onze verwachtingen.
Ik moest helaas een net geplaatste order annuleren, er werd netjes en adequaat gereageerd, De volgende dag al was het bedrag van een paar honderd euro keurig teruggestort. Dus een betrouwbaar bedrijf, hoop in de toekomst andere zaken te bestellen. Goede zaken toegewenst, Rob Petrie
Mooie winkel, veel keuze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid