facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Focus Sport

Focus Sport

Info

FocusSport Zeeland

Geschiedenis

FocusSport is een kleinschalige sportschool gevestigd in het dorp Zeeland. Opgericht in 1986 en sindsdien gevestigd aan de Langenboomseweg 39.



"Focus Sport is een boutique-sportschool en dat merk je meteen bij binnenkomst. Geen massale hal met grote TL-bakken, dreunende beats en opgepompte bodybuilders, maar een kleinschalige, industrieel ingerichte ruimte met een huiselijke atmosfeer en een warm en open karakter."
Adres: Langenboomseweg 39, 5411 AT Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0486451801
Stad: Zeeland
Route: Langenboomseweg 39
Postcode: 5411 AT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sport dieet coach
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Tuimelaars Zeeland De Tuimelaars Zeeland 266 meter Jeugdgymnastiekvereniging De Tuimelaars Zeeland. Contact via [email protected]
Recensies
Focus sport is een kleine maar zeer nette deskundige sportschool met nette fitnessapparaten. erg vriendelijk personeel dat ruim de tijd neemt voor vragen en uitleg. de groepslessen zijn met kleine groepen max 8 personen waardoor er altijd aandacht blijft voor je houding en het correct uitvoeren van oefeningen. ruime parkeergelegenheid op privé terrein. ik kom hier met veel plezier!
Focus Sport is een kleinschalige sportschool. Hier kan iedereen sporten, of je nou jong, ouder getraind of ongetraind bent. Er is altijd begeleiding aanwezig die je op professionele zal ondersteunen. Ik sport nu drie maanden bij Focus Sport met erg veel plezier. Als je gewoon lekker verantwoord wil gaan bewegen dan adviseer ik je Focus Sport.
Focus is een hele fijne kleinschalige sportschool. Er is altijd iemand aanwezig die je kan begeleiden, indien je daar behoefte aan hebt natuurlijk. Mede doordat Focus zich continue blijft vernieuwen sport ik hier al jaren met veel plezier!
Goede hulp van de instructeurs voor beginnende sporters. Ruim voldoende apparaten beschikbaar, ook al het druk is. De bijbehorende App werkt erg prettig en er hangt altijd een vrolijke sfeer in de sportschool.
Fijne kleinschalige sportschool. Er hangt een fijne ontspannen sfeer. Veel verschillende apparatuur en daarnaast ook een divers aanbod lessen. Fijn om op deze manier naar eigen behoefte te sporten. Goede begeleiding waardoor ik met plezier terug kom en zo ook steeds vooruitgang boek.
Fijne sportschool, zonder de macho krachtpatsers. Je word er gezien en gehoord. En niet geheel onbelangrijk, gemotiveerd. Vriendelijke familie, die deze mooie Gym runt. Gezellige, industriële uitstraling.
Een serieus bedrijf, met oog voor de klant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid