facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Focus Pilates

Focus Pilates

Info

Focus Pilates is een volledige Stott ® studio met apparatuur. Wij werken volgens de hedendaagse Pilates methode van Stott ®

Geschiedenis

Focus Pilates is een volledige Stott ® prive studio met aparatuur aan huis. Wij werken volgens de hedendaagse Pilates methode van Stott ®.
Of je nu golft, tennist, danst, of cardio sport doet een sterke “core” is van cruciaal belang bij iedere tak van sport zodat je lichaams spieren goed functioneren. De meeste soort sporten en oefeningen concentreren zich voornamelijk op de zelfde spieren, wat leidt tot spieren die niet in balans zijn. Dit is de oorzaak van veel blessures en klachten ook chronische klachten.
Wij zijn er van overtuigd dat Pilates voor iedereen toegangkelijk is, van de super sporters, semi sportievelingen tot aan de binnenkort word ik sportief! Ook tijdens en na de zwangerschap biedt Pilates een goede fundering.
Onder proffesionele begeleiding van Nicolina Djuric voorheen gewerkt als docente Pilates in Hong Kong word er een workout samengesteld en uitgevoerd.
Ben je nieuwsgierig en wil je graag een proefles.
Wij bieden nu eenmalig een proefles aan voor 25 ,-
Bel of kijk op onze website voor een maken van een afspraak!

Adres: Vogelkersberg 1D, 1252AE Eemnes
Telefoonnummer: +31615098148
Stad: Eemnes
Route: Vogelkersberg 1D
Postcode: 1252AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fithallen Fithallen 1 km Super fijne sportschool en top concept! Niek en zijn collega’s staan altijd voor je k...
Praktijk De Witte Opaal/ Rina Kerkhof Praktijk De Witte Opaal/ Rina Kerkhof 2 km Rina heeft mij laten transformeren! Ik ben weer vol energie en levenslust.
Recensies
Geweldig pilates studio in 't Gooi! Lief, gezellig en professioneel personeel. Full body workout en vooral de trampoline vind ik top! Zeker een aanrader!
Enorm professionele mensen die veel tijd en aandacht aan jou persoonlijke wensen besteden. Heb er heel veel aan gehad, het is elke cent waard!
Een heel mooie studio, met een rustige ruimte waar de reformers staan. En vooral, met zeer deskundige pilates instructrices!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid