facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FNWI Radboud Universiteit Nijmegen

Adres: Heyendaalseweg 135, 6525 AJ Nijmegen
Telefoonnummer: +31243653342
Stad: Nijmegen
Route: Heyendaalseweg 135
Postcode: 6525 AJ



op zoek naar gerelateerd: FNWI ru, FNWI UvA, FNWI medewerkers, FNWI Studiegids, Decaan FNWI ru, Faculteiten ru, Communicatie FNWI, Directeur bedrijfsvoering Radboud Universiteit
Recensies
Al met al is het een plezante plek om met gelijkgestemde te discussiëren over vakgerelateerde onderwerpen. Daarnaast is er een groene buitenruimte voor al uw biologische versnaperingen. De gemengde toiletten zijn een leuke moderne toepassing van gendergelijkheid, echter wordt er door de meeste gebruikers wel eerst gekeken welk geslacht het meest dominant aanwezig is, alvorens een besluit wordt gemaakt tot toetreding.
Mooie futuristische gebouwen die elkaar aanvullen. Het geheel is met waterpartijen en veel groen omgeven.
Fijne plek om te studeren en om les te krijgen. Kom een keer hoi zeggen bij de werkplekken buiten de 2.8 gang, of in de Zuidkantine!
We hebben het Open huis bezocht. Wat een ongelooflijke technologie en wetenschap.
Al 6 jaar loop ik hier rond alsof het m'n tweede thuis is. Nu al helemaal met het nieuwe interieur van 2020 man man wat een goed stijltje. Helaas is het prominente probleem van de verwarming nog steeds aanwezig. Een grote, hoge ruimte is namelijk pokke moeilijk te verwarmen. Dusss, als je een dagje gaat studeren, zorg dat de de essentials bij hebt: sjaal, muts en handschoenen! Maar zoals we weten van studeren: iets te koud is beter dan iets te warm want dan blijf je on fireeee en alert. Joejoe!
Constantijn Huygens ken ik goed, is een soort wonderkind uit de 17e eeuw, een pientere knaap die zich bekwaamde op velerlei gebied. Hij was niet alleen goed thuis in de exacte wetenschappen maar beheerste zowel actief als passief ook Grieks, Latijn, Frans, Duits, Engels, Spaans en Italiaans. Hij componeerde meer dan 800 stukken, bespeelde instrumenten, was architect en ontwierp huizen en wegen. Schreef veel literair werk, gedichten, epigrammen, zogenaamd voor de lol maar hij bleef er wel voortdurend aan schaven en nam het stiekem heel serieus. Zoals ie eigenlijk met alles deed. Of ie er echt gelukkig mee was, blijft een beetje de vraag. Zijn eigenlijke werk was de diplomatieke dienst. In de liefde had hij weinig geluk, zijn vrouw die hij in zijn gedichten Sterre noemde, stierf op 38-jarige leeftijd. Hij overleefde haar 50 jaar. Het is dinsdag 30 april 2019, nog vroeg en wat bewolkt, net een inspirerende wandeling door Landgoed Brakkesteyn gemaakt en penetreer nu de campus van de Radboud Universiteit, het Silicon Valley van Nederland. Ik kijk mijn ogen uit op de verzameling High Tech-gebouwen die hier de laatste tientallen jaren zijn verrezen en weer een totaal andere schoonheid uitstralen dan die ik net in het Park zag. Ben benieuwd hoeveel wonderkinderen en geniale wetenschappers ik hier ga ontmoeten. Buiten voor de ingang aan de achterkant van het gebouw waar ook het restaurant is, staat iemand zichtbaar genietend vol overtuiging te paffen. Hij is scheikundig medewerker, werkt hier al heel lang, heeft alles al wel gezien en meegemaakt, hij is er wel klaar mee maar moet nog een paar jaartjes voor ie met pensioen kan. Aardige vent, gevoel voor humor, niet negatief over zijn werk dat hij altijd met plezier heeft gedaan maar de rek is eruit en alles is er ook niet echt beter op geworden. Door de draaideur loop ik met hem naar binnen waar het erg rustig is, het is meivakantie en er zijn weinig studenten. Alleen de heel ambitieuze en degenen die nog verplichte werkstukken moeten afmaken of inleveren. Mij bevalt die rust wel, kan ongestoord mijn gang gaan en merk aan de mensen die er zijn dat zij het ook wel fijn vinden en tijd hebben om met me te praten. Ik verken dit prachtige ultramoderne gebouw op mijn dooie gemak. Een doordachte constructie en zeer energiezuinig, hier is over nagedacht, hoe kan het ook anders met al deze techneuten. Ik ontmoet vriendelijke mensen, personeel, medewerkers, onderzoekers, studenten, soms de spreekwoordelijke wat zonderlinge of verdwaasde nerds. Maar dat maakt het nou net allemaal zo gemoedelijk en toegankelijk. Ik heb mooie, persoonlijke, indringende, serieuze en vrolijke gesprekken. Ik kom hier zeker nog eens terug.
- Soms een beetje koud - Engels is een ding dat wij als Nederlanders minder goed kunnen dan we denken - Kantine is overvol in de pauze + Lachen om slechte Engelse uitspraak + Veel computers
Goede plek om te studeren, rustige professionele sfeer. Slinger van Foucault bij de ingang zeer de moeite waard.
Heel fijn gevoel om in te werken, open maar toch de mogelijkheid om rustig te zitten
Goed georganiseerd. Nice atmosfeer
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor FNWI Radboud Universiteit Nijmegen.

Nijmegen campusgebouw

openingstijden, locatie, vervoer. Heyendaalseweg 135 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. FNWI Radboud Universiteit Nijmegen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met FNWI Radboud Universiteit Nijmegen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over FNWI Radboud Universiteit Nijmegen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoogeveldt Hoogeveldt 312 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid