facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FNV Almelo en omstreken

FNV Almelo en omstreken

Info

Dit is de Facebook pagina van FNV lokaal Almelo en omstreken. Loopt U ergens tegen aan of heeft U een vraag? Aarzel niet om een bericht te sturen. wij zullen zo goed mogelijk proberen Uw vraag te beantwoorden of om U naar de juiste mensen door te sturen.

Adres: bosrand 33, Almelo
Stad: Almelo
Route: bosrand 33


Recensies
Primadeluxe gemoderniseerd complex gelegen naast het stadion van Heracles. Enkele centraal gelegen kunstgrasvelden met daarnaast natuurgrasvelden voor de kelderklasse/vriendenteams. De warme keuken serveerde ook broodjes braadworst met mosterd voor €2,50. Ku'j niks van zeg'n. De kleedkamer was een beetje benauwd en rook naar zweet met Red Bullaccenten. Moet je van houden.
Hier spelen wij als Goldstars van Heracles. Mooi complex. Ruime kantine. Gelegen achter het stadion van Heracles Almelo. Jong en oud voetbalt hier al sinds jaar en dag.
Ik ben hier trainer van verschillende elftallen geweest.
een fijne club om naar toe te gaan ik raad het iedereen aan TOP
Leuk toernooi alleen erg teleurstellend dat alleen de middag toernooi in het stadion mocht spelen en de ochtend toernooi niet. Dat kan beter!
Het was een hele aangename ochtend. Mooie sportvelden. Alles was goed georganiseerd. Prettige mensen die graag iemand willen helpen als je een vraag hebt. Terrein ziet er goed onderhouden uit. goede voorzieningen qua kleedkamers en douches. Het clubgebouw is mooi. Kortom, zo op het eerste gezicht een goed draaiende club.
Gezellige club met een mooi clubhuis, waar we al jaren darten
Gewoon een voetbalveld, ben niet verder geweest, was hier als toeschouwer.
Vriendelijke mensen, en mooi om er voetbal te kijken
De club heeft een positieve sfeer en zowel de velden, als de kantine als de kleedkamers worden goed onderhouden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid