facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FM Hypotheken en aankoopbegeleiding

FM Hypotheken en aankoopbegeleiding

Info

Een huis kopen of oversluiten van hypotheek is niet zomaar iets, het brengt veel vragen met zich mee! FM Hypotheken verzorgt het hele traject! Aankoop of oversluiting, van aankoopbegeleiding tot de ondertekening bij de notaris. Ontzorgen van A tot Z!

Adres: Campherbeeklaan 6, 8024 BW Zwolle
Telefoonnummer: +31628951233
Stad: Zwolle
Route: Campherbeeklaan 6
Postcode: 8024 BW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Financiële Alliantie De Financiële Alliantie 2 km Deze mensen zijn oelewappers. Ik zou er geen zaken mee doen als ik jou was. Grote afr...
Financieel Adviesbureau Huess Financieel Adviesbureau Huess 5 km Voor financieel advies op een persoonlijke en betrokken wijze ben je bij ons aan het ...
By Annelies By Annelies 5 km Annelies snapt hoe het werkt, schakelt snel en komt met de beste oplossing op maat. E...
De Hypotheekshop De Hypotheekshop 5 km Wij zijn 's avonds op afspraak geopend. U kunt bij de drie vestigingen gratis parker...
solutio solutio 5 km Raymond heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Hij dacht...
Recensies
Floris heeft ons wederom geholpen bij het hele pakket van A tot Z. We hebben dankzij hem in een moeilijke huizenmarkt ons huis kunnen verkopen en kopen. Contact verliep soepel en hij is erg kundig! Hij heeft voor ons de beste deals weten te maken. Bedankt voor jouw hulp en expertise, Floris! Groeten Bert en Kim
Floris heeft ons in 2017 bijgestaan met het kopen van ons huis in Hilversum. Vanaf de start al een goede klik, hij is lekker informeel en helder in de communicatie. In 2022 heeft hij ons tweemaal geholpen, eenmaal met een het verkrijgen van een bouwdepot en de 2e keer dit jaar met het verkrijgen van de blote eigendom van de grond initieel grond met erfpacht. Alles is soepel verlopen en waar complexiteiten ontstonden heeft hij deze tijdig getackeld. Prima dienstverlening!
Inmiddels voor de 3e keer gebruik gemaakt van Floris zijn diensten en wederom uiterst tevreden! Snelle en duidelijke communicatie, legt alles goed uit en denkt met je mee. Een aanrader voor een ieder!
FM Hypotheken heeft voor de 3e keer ons voorzien van een hypotheek de afgelopen jaren. De laatste hypotheek was in slechts 3 weken helemaal rond, dankbaar voor de inzet van Floris hierin!
Zeer prettige hypotheekadviseurs! In contact gekomen via een vriend van mij die erg tevreden was over Floris. Floris heeft ook ons goed geholpen met de verandering van onze hypotheek. Het was een lastige opgave daar ik een eigenonderneming heb, maar Floris bleef zich inzetten voor een goed eindresultaat. Ook zijn collega heeft ons goed geholpen. Beide namens ons erg bedankt! We komen terug in de toekomst!
Hele fijne en betrokken hypotheekadviseur We zijn al eerder geholpen door Floris en omdat wij zo tevreden waren hebben wij ook nu weer zijn hulp ingeschakeld. Het was een hobbelige weg met veel obstakels, maar door de hulp van Floris hebben wij ons droomhuis gekocht. Bedankt voor al je harde werk!!
Samen met mijn vriendin heb ik dit jaar voor het eerst een huis gekocht. Toen onze zoektocht begon heb ik al snel de hulp van Floris en zijn team ingeschakeld, omdat ik erachter kwam dat hulp hard nodig is in de overvolle woningmarkt. Door vlotte communicatie en nuttige hulp in het biedingsproces hebben wij uiteindelijk ons droomhuis kunnen kopen. De hypotheekaanvraag was vervolgens ook snel geregeld door het snelle schakelen. Kortom, wij zijn zeer tevreden en raden FM Hypotheken dan ook aan als ondersteuning in de zoektocht naar een woning.
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. In het geval van Floris wel! 2 jaar geleden samen met Floris ons droomhuis aangekocht, nu het tijd wordt om te gaan verduurzamen weer met Floris om tafel gegaan en weer compleet ontzorgd! Een nieuwe hypotheek, helder en duidelijk, fijn contact en snel geregeld. Ontzettend fijne partij om mee samen te werken! Het zal zeker niet de laatste keer zijn! Floris, wederom bedankt!
Deze man heeft verstand van zaken. Altijd bereid vragen te beantwoorden. Waar voor je geld !
Wij hebben met veel plezier gebruikt gemaakt van Floris zijn dienstverlening. Toen we in 2017 gingen verhuizen heeft hij ons goed geadviseerd, onze opties duidelijk en helder overgebracht en hebben we alle vragen kunnen stellen die we hadden. De koop was een succes, we zijn erg blij met de woning waar we met veel plezier in wonen. Recentelijk hebben we onze hypotheek opnieuw doorgenomen en daar ook weer wat voordeel uit gehaald. Ik kan niet anders zeggen dat de persoonlijke aandacht en de vriendelijkheid er bij Floris met kop en schouders uit steekt. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen! Ga zo door.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar FM Hypotheken en aankoopbegeleiding met het openbaar vervoer


Zwolle, Campherbeeklaan 80 meter
70
Zwolle, Campherbeeklaan 150 meter
161
166
167
301
40
Zwolle, Campherbeeklaan 160 meter
161
166
167
301
40
70
Zwolle, Bergkloosterweg 260 meter
70
Zwolle, Bergkloosterweg 270 meter
161
166
167
301
40

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid