facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FLYNK

FLYNK

Info

Website voor vintage, industrieel en brocante. Kleine meubels en vondsten uit het verleden.
[email protected]

Geschiedenis

vintage, industrieel en brocante



"Boodschappen in minuten bezorgd. Het maakt niet uit wat je nodig hebt: wij bezorgen boodschappen, inclusief verse biologische groenten en fruit, thuis. Binnen minuten geleverd, voor dezelfde prijs als in de supermarkt."
Adres: Werkplaats, Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0611748723
Stad: Oud-Gastel
Route: Werkplaats


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurlijk by Sanne Natuurlijk by Sanne 73 meter Goede kwaliteit bloemen en planten. Goed geholpen. Weer een heel mooi boeket
Het Mastboomhuis Het Mastboomhuis 316 meter We kwamen op zondagmiddag om 15.45 maar toen ging het al dicht. Ondanks dat het tot ...
WebBloxz WebBloxz 2 km WebBloxz is een makkelijk online website beheersysteem. Wij bouwen je website en onde...
Aspecta Flooring Aspecta Flooring 3 km Es begann im Jahre 1912 mit der Eröffnung einer Vertriebsfirma für Baumaterialien. St...
Recensies
Beetje jammer als je denkt gekoeld drinken te krijgen ,waar je extra voor betaald. Je blikjes binnen krijgt waarbij het net is alsof ze buiten in de volle zon hebben gestaan. Daar koop je geen gekoeld drinken voor dat doe je met een reden!!!
Gebruik het wel eens als ik wat vergeten ben in de supermarkt. Ongelofelijk dat ze voor de gehanteerde prijzen het kunnen komen brengen. Hoe ik ook tel, er moet een flinke klap geld bij. Vandaar de naam denk ik. Nou ja, ik vind het handig om te gebruiken. Denk niet dat ze het lang gaan volhouden.
Via toogoodto een pakketje gehaald. Nou weet ik dat toogoodto pakketten zijn met voedsel dat tegen de datum zit of erop, dat is geen probleem, altijd nog te verwerken. Maar wat ik kreeg: rosbief: verkleurd en rook niet fris. Stokbrood, brood en bolletjes: je kon er iemand een gat in z'n hoofd mee slaan. Toogoodtogo staat voor: voedselverspilling tegen gaan, in dit geval waren de vogels blij en werd er toch niks verspild . Wel super vriendelijk.
De kant-en-klare maaltijden zijn heel smakelijk, beter dan de AH maaltijden. Ik woon 200m buiten hun bezorggebied en heb alleen nog maar bij ze afgehaald via Too Good To Go.
Hier gesoliciteerd. Het bedrijf oogde romellig en het salaris was te laag, dus wilde ik de baan uiteindelijk niet. Ze bleven me maar SMSen, dus een SMS moeten sturen om me af te melden. Blijkt dit ineens een Amerikaans nummer te zijn en kreeg ik hier nog een rekening achteraan. Erg raar voor een bedrijf wat in Eindhoven gevestigd zit. Ook mogen de medewerkers wel eens leren fietsen, verkeersregels kennen ze bij Flink niet.
Product voldoet niet aan de beschrijving als in de app, opvolging klantenservice is 0. Dit was mijn eerste bestelling en ook enige ervaring, gewoon k*t.
Redelijk ruim aanbod, acceptabele prijzen en in slechts 6 minuten na bestellen bezorgd; zeker voor herhaling vatbaar!
Ik weet niet dat ik er ben geweest . Ken het niet .waar is het ?
Bezorgtijd was richting het uur gelopen, komen wel met een waardebon voor een volgende keer.
Zeer slecht en contact opnemen is ook niet handig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid