facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FLVX

Info

We are FLVX (pronounced as flux). We make consumable products that contain all the right materials to make your brain function in the most effective way. These are called “nootropics” which is a broad classification of cognition-enhancing compounds.

Onze taak

We believe nootropics can help people get more out of life, and everyone should be able to access them.

We envision a world in which people use the full potential of their brain and body.

Therefore our mission is to make nootropics and biohacking accessible for everyone in Europe.

Producten

FLVX - 30 capsules



"FLVX is een ambitieuze startup met als doel nootropics a.k.a. smart drugs toegankelijk te maken voor de samenleving. Dit doen wij door producten te ontwikkelen die de hersenen optimaal laten functioneren en tegelijkertijd natuurlijk en gezond zijn. Wij willen een merk creëren dat in Europa op het voorfront staat van breinoptimalisatie. Wij geloven dat je met optimaal werkende hersenen meer uit het leven kan halen: Je krijgt meer gedaan, hebt meer plezier in wat je doet en minder stress. Nootropics kunnen hierbij helpen. Wij willen met onze producten ervoor zorgen dat mensen vaker in de ‘flow staat’ zijn: de staat waarin je volledig opgaat in een activiteit en de volledige capaciteit van je hersenen gebruikt."
Adres: Europalaan 400, 3526ks Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030 751 0387
em.xvlf@tcatnoc
Stad: Utrecht
Route: Europalaan 400
Postcode: 3526ks


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: flvx ervaringen, flvx recensie, flvx review, flvx pillen, flvx kopen, flvx capsules, flvx nootropics, flvx utrecht
Recensies
Ik was vooraf, zoals bij de meeste supplementen, erg sceptisch over of dit wel voor mij zou werken. Ik moet zeggen dat ik zelden zo blij ben om ongelijk te hebben. FLVX helpt mijn warhoofd om focus en concentratie te behouden gedurende de werkdag; zonder het rotgevoel wat ik normaal krijg na mijn 5e kop koffie van de dag. Kortom: echt een aanrader voor iedereen van student tot de werker!
Zelf was ik wat sceptisch of de supplementen Focus en Dawn wel zouden werken en ben veilig begonnen met het zakje van 10 capsules. Leek heel slim, maar dat heeft alleen maar meer verzendkosten opgeleverd, want na 1x gebruiken merkte ik dat het écht werkte. Normaal heb ik moeite om urenlang te studeren en als ik dat doe, onthoud ik de stof slecht; nu kan ik bijna alles onthouden en kom ik in een soort hyperfocus waardoor de uren ook nog eens voorbij vliegen! Iedereen die studeert of simpelweg lang gefocust en alert moet zijn, kan dit gebruiken.
Top spul! Werkt erg fijn met zowel studeren als werken in de IT wereld. Menig examen gehaald door de extra foxus die FLVX biedt! En als we even heel eerlijk zijn, werkt ook best goed voor de kater ;
Ik neem nu ongeveer 2 maanden Flvx Dawn en voel echt merkbaar verschil in hoe lang ik door kan werken savonds zonder mezelf gaar te voelen, ideal als startende ondernemer!
Heb beide producten geprobeerd en merk wel echt verschil. het blijft natuurlijk een supplement en je moet ook goed slapen en eten maar persoonlijk help het me echt met productiever zijn.
Super spul voor het behouden van focus. Ook helpt het mij met actief wakker worden in de ochtend. Aanrader
Voor iemand met de concentratie spanboog van een vlieg is dit geweldig! Ik kan eindelijk echt blokken voor m'n studie!
FLVX helpt mij bij het studeren, en zou het zeker aanraden!
FLVX voor het eerst aangeschaft naar aanleiding van een tentamenperiode, na reeds enkele andere nootropics geprobeerd te hebben. Dermate goed bevallen dat ik het nu nog steeds voor dagelijkse zaken gebruik. Zorgt voor een extreem goede focus en concentratie, stimuleert creativiteit/denkvermogen en dit zonder een ' opgejaagd' gevoel zoals bij vele andere gelijkaardige middelen wel het geval is. Raad dit product ten zeerste aan voor die dagen waarop je wat extra focus kunt gebruiken!! Daarnaast ook een snelle levering en fijne service indien je vragen hebt.
Ik ben erg tevreden met de FLVX capsules! Het geeft mij een fijn zetje in de rug tijdens het werken en het studeren zonder de dip die ik vaak wél ervaar bij koffie. Het geeft me tevens ook niet de 'high' die ik soms ervaar bij koffie, maar dat vind ik helemaal niet erg. Voor mij geeft FLVX een fijne combinatie van energie en rust.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor FLVX.

Utrecht biotechnologiebedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Europalaan 400 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. FLVX adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met FLVX. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over FLVX delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Artificial Intelligence DNA Generator Artificial Intelligence DNA Generator 660 meter The A.I. DNA Generator,
Westerdijk Fungal Biodiversity Institute Westerdijk Fungal Biodiversity Institute 1 km Explore. Study. Preserve. Enriching and expanding the world’s most excellent microbi...
Future Students UU Graduate School of Life Sciences Future Students UU Graduate School of Life S... 1 km Page for prospective (international) master students of the Graduate School of Life S...
Hubrecht Organoid Technology - HUB Hubrecht Organoid Technology - HUB 1 km The HUB grows stem cell-derived human ‘mini-organs’ (organoids) from patients with va...
Nyemba palace Nyemba palace 3 km for cultural education purposes.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid