facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FluXusZaanstad

FluXusZaanstad

Info

Centrum voor de kunsten Zaanstad. Muziekschool - Beeldende kunst - Podiumkunsten - Cultuuronderwijs

Geschiedenis

FluXus is het centrum voor de kunsten in Zaanstad. Iedereen kan hier starten met les in muziek, dans, musical, schilderen, fotografie, beeldhouwen of een andere kunstvorm.

Je hoeft geen speciale kennis of ervaring te hebben. Voor beginners zijn er workshops en korte cursussen. Er wordt zelfs al muziekles gegeven aan kinderen vanaf 1 jaar. Jongeren met lef kunnen hier een instrument leren bespelen, leren acteren en zingen zodat ze daarna kunnen optreden.

Bij FluXus kun je doorgroeien naar een steeds hoger niveau. Je krijgt les van bevlogen docenten die vaak ook uitvoerend kunstenaar/danser/muzikant zijn.

De naam FluXus staat voor een kunststroming uit de jaren zestig waarbij de gewone, dagelijkse dingen uitgangspunt vormden voor een kunstwerk. Verschillende kunststromen beinvloeden elkaar. Dit uitgangspunt is nog altijd springlevend bij FluXus. Kunst is voor iedereen.

We hebben een aanbod voor kinderen, jongeren en voor volwassenen.


Adres: Westzijde 148, 1506EK Zaanstad
Telefoonnummer: 075 - 635 61 11
Stad: Zaanstad
Route: Westzijde 148
Postcode: 1506EK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taets Art and Event Park Taets Art and Event Park 3 km Leuke plek vlak bij het water . Online bestellen jammer genoeg alles in plastic en e...
BIG ART BIG ART 3 km Mooie plek en mooie kunst, heel gevarieerd en voortdurend wisselend
Recensies
Cursus beeldhouwen in hout. Hier kun je eindelijk je kwaliteiten ontdekken. Goede begeleiding en adviezen van de docent Louis Niënhuis
Gezellige ruimte. Het stonk er alleen naar sigarettenrook.
Mijn kindje danst hier.. een super leuke dansles die word gegeven door een hele lieve juf..vanaf 2.5 bieden ze de kleintjes beweging aan in een echte dansruimte . En de wachtruimte is voorzien van een kleine keuken voor koffie of thee.
Helaas ook voor vijf weken in de lock geweest, maar bij beeldhouwen in hout is het heerlijk. Fijne mensen om je heen en een leraar die je goed helpt. We mogen weer.
De dansles van Suus is super. De ruimte is gezellig en praktisch. Alleen jammer van de rode paal midden in de zaal. Ook de mensen bij de balie zijn altijd erg aardig! Zijn altijd welwillend. Zetten limonade klaar voor de dansers als er hier vraag naar is.
Aardige mensen, goede maaklab, ruimte om te experimenteren
Geweldig atelier voor de creatieve doener.
Historisch,apart gebouw Veel keuzes uit verschillende leuke cursussen Goed georganiseerd
Leuke peuter- en kleuterdanslessen gegeven door Eszter die ontzettend fijn met de kleintjes om kan gaan!
Ik heb daar zumba lessen die ik heel leuk vind en met plezier doe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid