facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fluke Nederland

Fluke Nederland

Info

Fluke Corporation is wereldmarktleider in de productie, de distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software.

Geschiedenis

Fluke streeft naar het wereldmarktleiderschap in compacte, professionele elektronische test- en meetinstrumenten. De producten van de onderneming worden overal ter wereld en in tal van bedrijfstakken door technici en monteurs gebruikt bij service-, installatie- en onderhoudswerkzaamheden en bij productie- en kwaliteitscontroles. Fluke is in 1948 opgericht en heeft momenteel vestigingen in 13 Europese landen. De producten van de onderneming worden in meer dan 100 landen geleverd. De omzet van de onderneming in Europa bedraagt ca. 40% van de omzet wereldwijd. Het hoofdkantoor van Fluke is gevestigd in Everett, in de Amerikaanse staat Washington. Bij de onderneming werken wereldwijd ruim 2500 mensen. Het Europese hoofdkantoor voor de verkoop- en serviceactiviteiten bevindt zich in Eindhoven.



"Fluke leader inIndustrial Engineering worldTest & Measurement Equipment.70 + years of experience in providing testing and troubleshooting solutions for the market.Portability, ruggedness, safety, ease of use and rigid standards of quality."
Adres: Science Park Eindhoven 5110, 5692 EC Son en Breugel
Telefoonnummer: +31402675200
Stad: Son en Breugel
Route: Science Park Eindhoven 5110
Postcode: 5692 EC


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rubix-group-nl Rubix-group-nl 3 km Probeer al voor de 3e keer een bestelling te plaatsen, op het moment dat je de €1000 ...
Recensies
Afgelopen donderdag 18 april super geholpen, de afwerking door de heer L.F laat duidelijk te wensen over, dit hoort niet bij de top-producten die Fluke heeft.
In BIC, mooie kantoren en werkplaats. Top.
Werkplek van Jos Netten
Vertaald door Google Meet- en procestechniek op zijn best. Betrouwbaar en goed. Origineel Mess- und Prozesstechnik vom feinsten. Zuverlässig und gut.
Vertaald door Google De beste testapparatuur voor professionals!! Origineel The best test equipment for professionals!!
Vertaald door Google Europese centrale ligging Origineel European central location
Vertaald door Google Fluke voor altijd! <3 Origineel Fluke Forever! <3
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid